Categories Iz ugla fashion blogerke

Kada ne znate šta, obucite nešto belo!

Autorka teksta: Tatjana Jovanović
Autorka teksta: Tatjana Jovanović

Modni kreator Bill Blass je davno izjavio da kada niste sigurni šta da obučete, obučete nešto crveno. Ja bih rekla da [inlinetweet prefix=”” tweeter=”” suffix=””]kada ne znate šta da obučete leti obučete nešto belo![/inlinetweet]

END_6403

[inlinetweet prefix=”” tweeter=”” suffix=””]Bela je svima poznata kao simbol čistote, jednostavnosti, nevinosti, ali i hladnoće, iako je boja koja možda i najviše od svih drugih upravo simbolizuje leto.[/inlinetweet] Zaista, retko ćemo se odlučiti za bele odevne kombinacije ukoliko vreme nije suvo i sunčano.

Kako se kombinuje bela boja? Lako! Sve boje su u prijateljskim odnosima sa belom, što nije slučaj sa flekama od hrane. Bilo da se odlučite za potpuni kontrast u vidu crne, blažu varijantu u vidu sive ili teget, ili se odlučite za veselije boje, teško da možete da pogrešite. Takođe, većina dezena se slaže sa ovom bojom: cvetovi, štrafte, … sve može. Bilo da nosite potpuno bele kombinacije, obogaćene detaljima u boji u vidu ešarpi, upadljivog nakita ili kombinovane sa drugim bojama bićete odlično stilizovane.

Kliknite za nastavak teksta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

UREĐENJE DOMA