Muško sam, pa… #3

by | jun 27, 2013

Još samo ovo i neću više

dobar_lik

Istini za volju, ima još dosta stvari koje muškarcu teško padaju da prevali preko usta, ali odlučio sam da se zaustavim na trećoj epizodi. Nekako sam iscedio Top 3, a ovo ostalo ću suptilno da provlačim redovnim putem.

„TVOJI PRIJATELJI/PORODICA SU GROZNI!“

Ovo izgovaraju samo najhrabriji. Treba biti baja pa ovo reći dok je sveže i čim si to zaključio. Obično se to trpi, prećutkuje i iskoristi kao ofanzivna taktika kad već treba raskidati, pa se onda rabi i nekonvencionalno naoružanje, zabranjeno ljubavnom konvencijom.

Problem s ovom izjavom je taj što se njome ništa ne postiže, a zakeranje radi zakeranja nije dobro, niti dobra doneti može.

Roditelje ne možeš da zameniš svakako, a iritantnu Slađanu koja ne propušta da se pogleda u svakoj iole reflektujućoj površini i kenjkavu Tanju koja posle pola čaše bambusa (a bambus sam po sebi je za streljanje!) kuka kako je niko ne voli i ne postoji čovek za nju, ne možeš samo gurnuti u Dunav.

Najviše čemu možeš da se nadaš je da ona neće na svaki izlazak pozivati Slađu i Tanju, a tebe manje terati da idete na ručkove i popodnevna druženja kod njenih.

A ono što je izvesnije da ćeš dobiti je: „A tvoji su bolji kao??“ Praćeno svađom od 36. sati…

Tagovi: