Categories Horoskop

Kako se horoskopski znakovi nose sa raskidom

Svako se na svoj način nosi sa raskidom, ali za neke promene u vašem ponašanju u tom periodu možda je odgovoran vaš horoskopski znak. Evo kako se svaki znak zodijaka nosi sa raskidom veze:

Ovan

Ovnovima odbijanje nije najdraža stvar na svetu, zato se jako teško nose s raskidom. Kod drugih stvari još nekako mogu kontrolisati emocije, ali ako ih raskid iznenadi, velike su šanse da će se ponašati jako detinjasto.

Bik

Ovaj znak ne voli promene i nepoznate stvari, a raskid je i jedno i drugo. Bikovi će se nakon raskida osećati izgubljeno jer znaju da moraju promeniti svoja osećanja prema osobi koja ih je ostavla, svoju budućnost i svoj stepen opuštenosti.

Blizanci

Blizancima je jasno da raskidi nisu najbolja stvar na svetu, ali jasno im je i da život ide dalje i nakon raskida. Zato vrlo brzo već traže nekog novog i još brže zaboravljaju na staru ljubav.

Rak

Rakovi su po pitanju raskida vrlo detinjasti – odbijanje im se ne sviđa i počinju se ponašati kao klinci kojima je neko odbio kupiti sladoled. Pasivna agresija je još jedno od omiljenih oružja ovog horoskopskog znaka.

Pročitajte i…Osobe rođene u ovom znaku ne varaju i ne praštaju prevaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA