Categories Horoskop

Nedeljni horoskop od 29.01. do 05.02. Jedan znak očekuje ulazak u tajnu vezu!

Ovan

Pred vama su različiti poslovni problemi, privatne dileme i nerazjašnjeni odnosi sa bliskim saradnicima ili sa prijateljima. Hteli to ili ne, neko će vas naterati da se povinujete zakonu većine i da usvojite određena pravila o poslovnoj saradnji. Izbegavajte konflikte sa osobom koja ima veliki autoritet ili uticaj na vašu okolinu. Ako vas privlači zov za ljubavnom avanturom, učinite sve što je potrebno da šarmirate osobu do koje vam je stalo.

Bik

U susretu sa saradnicima delujete vrlo ambiciozno i neprekidno podstičete neki oblik zajedničke inicijative. Važno je da reagujete u pravom momentu kako biste sebi obezbedili značajnu prednost u odnosu na potencijalne konkurente ili suprotstavljene osobe. Imate utisak da vas partner smišljeno drži u neizvesnosti, što dodatno utice na vašu emotivnu nesigurnost ili nervozu. Bolje je da se otvoreno suočite oko dilema, nego da podstičete uzajamne sumnje.

Blizanci

Postoji osoba koja nepotrebno otežava vašu poslovnu ili statusnu poziciju, ali vi imate pripremljena rešenja i nećete dozvoliti da neko umanjuje vaše sposobnosti. Važno je da regujete u pravo vreme i da sebi obezbedite podršku među saradnicima. U svom emotivnom zanosu ponekad imate prevelika očekivanja koja postavljate pred blisku osobu. Dobro preispitajte sebe, jer možda vaš partner nije u stanju da ispuni sve vase želje i zahteve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA