„Joga dani dobrih dela“: Priključite se velikom joga performansu

by | jun 26, 2015

Pod pokroviteljstvom Evropske joga federacije, nacionalni granski Joga savez Srbije već treću godinu zaredom sprovešće veliki joga performans pod nazivom „Joga dani dobrih dela“, u kojem će pozvati sve građane Srbije da učine neko dobro delo.

Foto: Joga savez Srbije

Foto: Joga savez Srbije

Centralna manifestacija održaće se u Beogradu, u subotu, 27. juna, u 17 časova na platou ispred Narodne Skupštine (bivša Savezna Skupština), a potom i u Novom Sadu, 4. jula, sa početkom u 18 časova.

Foto: Joga savez Srbije

Foto: Joga savez Srbije

Joga praktičari održaće kratak joga serijal pod nazivom Pozdrav Suncu, a revijalni sastav Joga saveza Srbije prikazati, trenutno najpopularniji ART JOGA SIMILIRIS stil joge. Manifestacija u centru Beograda će okupiti jogine iz 42 grada Srbije, a najavljeni su i predstavnici Joga Saveza Austrije i Joga Saveza Češke. Time će instruktorke i instruktori joge i simbolično podsetiti građane da je dobro delo nagrada onima koji ga čine.

Foto: Joga savez Srbije

Foto: Joga savez Srbije

Svi učesnici sa sobom treba da ponesu prostirku za vežbanje i flašicu sa vodom.

Pridružite nam se…
Prijave za učešće vrše se putem telefona na broj: 064/12-44-336 ili elektronskim putem na e-mail: [email protected]
Prijavljivanje pristiglih učesnika će se odvijati u Domu omladine sa početkom u 15 časova.

Za sve učesnike biće priređen koncert Kirtan grupe Samadhi sa početkom u 15 časova. Takođe, biće organizovana i izložba fotografija u foajeu Doma omladine pod nazivom “Joga-radost svakodnevice”.

Foto: Joga savez Srbije

Foto: Joga savez Srbije

Tagovi: