Korak ka pozivinim promenama: Održan projekat „I Love Fashion, I Love Kids“

by | maj 26, 2015

Projekat “I LOVE FASHION, I LOVE KIDS” započeo je dešavanjem koje je održano 24. maja u Novom Bitef Art Cafeu, na kojem se okupio veliki broj dece i tinejdžera, zajedno sa odraslima gde su deca imala priliku da predstave svoju kreativnost kroz različite radionice, uživaju u nastupima talentovane dece na sceni, gostovanju poznatih ličnosti i modnim revijama.

Foto: PR

Foto: PR

Projekat “I LOVE FASHION, I LOVE KIDS” je korak ka pozitivnim promenama u odrastanju i vaspitanju dece koji koristi modu i scenski nastup kao sredstvo za osnaživanje naših najmlađih. Okupljamo na jednom mestu poznate iz sveta mode, sporta, muzike i kulture koji žele da im pomognu u izgradnji njihovog ličnog stila, samopoštovanja i daju im snagu za samopouzdanje i poverenje koje im je potrebno da se suoče sa izazovima života. Kroz pravi pristup najmlađima, radimo na njihovom ličnom identitetu, kreativnom razvoju kroz zanimljive i inovativne radionice i afirmaciju dečijih telenata.

I LOVE FASHION I LOVE KIDS 4

Na sceni smo imali prilike da uživamo u nastupima talentovane dece iz „Europen language centre The Bond„, koji su se predstavili muzickim tačkama na engleskom jeziku. Devojčice uzrasta od 4 do 14 godina, pod pokroviteljstvom plesne grupe „Fly„, plesnim koreografijama su zabavile posetioce, a deca su mogla da se igraju i druže i u kreativno- modnim radionicama, kao i u radionicama za najmladje gde su mališani imali priliku da se igraju sa tzv. pametnim igračkama iz Klicker box-a, Umbum-a i Eko step Toy-a. Svoje talente, muzičkim nastupima na sceni predstavili su i učenici Osnovne škole Mihailo Petrović Alas. Posebno zanimljiv, bio je deo programa na scenu tokom kojeg su deca, članovi radionice Afirmativnog centra, u ulozi voditelja postavljali pitanja poznatim ličnostima Mariji Egelji i Ivanu Golušinu, novinarima Pink televizije, i Danijeli i Stefanu Buruzoviću, voditeljima TV Prva.

U lepršavim modnim revijama podjednako su uživali i roditelji i manekeni Afirmativnog centra, a Mala maštaonica i WannaBe & Toy predstavili su svoje idealne kombinacije za ovu sezonu, ali i predloge stajlinga za malu maturu.

Jedan deo programa projekta “I LOVE FASHION, I LOVE KIDS” bio je namenjen i tinejdžerima koji su mogli da pogledaju predloge mlade modne dizajnerke Anje Plemić, koja se već predstavila samostalnim revijama na Serbia Fashion Weeku, kao i na Belgrade Alternativ Fashion Eventu (BAFE), o stajlingu za malu maturu, aktuelnim modnim trendovima, kao i da dobiju savete o važnosti mode i jedinstvenog modnog stila svakog tinejdžera za njegovo odrastanje, samopouzdanje i lični identitet.

Organizator projekta “I LOVE FASHION, I LOVE KIDS” je Udruženje Afirmativni centar uz podršku Novog Bitef Art Cafea.

Projekat “I LOVE FASHION, I LOVE KIDS” ima za cilj da i u buduće okuplja decu i tinejdžere, zajedno sa odraslima koji veruju u njih i žele da ih ohrabre da sanjaju velike snove na novim zanimljivim dešavanjima!

Tagovi: