Obeleženo 100 godina ikone pop kulture: Drugi život Coca-Cola flašice

by | mart 31, 2015

Poznate ličnosti, zaposleni u kompaniji Coca-Cola i poslovni partneri učestvovali su u kreativnoj radionici i humanitarnoj aukciji.

01 Gorica, Dragan Milos i Jelena autori Coca-Cola na vodi
Brojni ljubitelji Coca-Cole okupili su se u zdanju Mikser Haus na kreativnoj radionici humanitarnog karaktera. Na taj način obeleženo je 100 godina autentičnosti ikone pop kulture koja tokom celog veka svog postojanja inspiriše umetnike širom sveta.

Upravo zato, kompanija Coca-Cola odlučila je da kroz ovaj događaj doprinese lokalnoj zajednici ali i da nadahne ljude da kreativno razmišljaju i od naizgled malih i običnih stvari stvore nešto originalno.

U pozitivnoj atmosferi, uz timski rad poznatih, predstavnici medijskih kuća, zaposleni u kompaniji Coca-Cola i poslovni partneri, izradili su maštovite kreacije upravo od čuvene Coca-Cola flašice.

03 Robert Coban i Bora Miljanovic
Pod budnim okom umetnika udahnuli su drugi život „kontur“ flašicama i tom prilikom nastali su predmeti poput stočića, lustera, polica, vaza.

04 Aleksandar Josipovic i Zoran Kesic
Po završetku radionice, učesnici su se tokom humanitarne aukcije nadmetali za izrađene predmete, a sva prikupljena sredstva namenjena su obnovi sportske sale i nabavci sportske opreme za osnovnu školu u Dimitrovgradu.

Kompanija Coca-Cola udvostručiće sumu svih prikupljenih sredstava kako bi učenicima ove škole omogućila što bolje uslove za uživanje u pokretu.

02 Poznata tviterasica Koza na stiklama i Sara Jovanovic
Ovaj događaj još jedan je u nizu onih koji kompanija Coca-Cola godinu za godinom organizuje s ciljem da podstakne pozitivne promene u društvu. Kroz ovu inicijativu, tradicionalni oblik Coca-Cole doneo je radost ne samo onima koji uživaju u ovom jedinstvenom piću, već i zajednici u kojoj kompanija posluje.

Foto: PR

Tagovi: