Odbrojavamo do Rija: Dođite na druženje sa Zoranom Arunović

by | februar 19, 2016

U organizaciji Ušće Shopping Centra, Olimpijskog Komiteta Srbije i magazina „Lepota i zdravlje“ ovog vikenda, u subotu i nedelju 20. i 21. februara počinje odbrojavanje do Rija.

Foto: Olimpijski komitet Srbije

Foto: Olimpijski komitet Srbije

U subotu 20. februara od 18 sati svi posetioci biće u prilici da se druže sa olimpijcima i slikaju sa čuvenom bakljom i Srećkom, zvaničnom maskotom OKS.

Olimpijci koji će se družiti sa posetiocima Ušće SC ovog vikenda su: Milica Mandić, tekvondo, olimpijska šampionka iz Londona, Andrea Arsović, streljaštvo – prvakinja Evropskih igara u Bakuu 2015, Zorana Arunović, streljaštvo – prvakinja Evropskih igara u Bakuu 2015, Damir Mikec, streljaštvo – dvostruki prvak Evropskih igara u Bakuu 2015. i Dimitrije Grgić, streljaštvo.

Tim povodom, prisećamo se šta je Zorana Arunović, pred prve Evropske igre u Bakuu prošle godine, rekla za naš portal.

Tako sam počela:
– Streljaštvom se bavim od 1. novembra 2001. godine. Za mene je taj datum poseban, baš zbog toga, pa ga svake godine porodično obeležimo. U streljanu me je odvela sestra, koja je ovim sportom počela da se bavi šest godina pre mene. Kao juniorka, bila je vrlo zapažen strelac, a po nekom nepisanom pravilu mlađa sestra prati stariju.

Interesovanja mimo streljaštva:
– Jako volim fotografiju. Čini mi se da je to karakteristično za sve strelce, što je na neki način i razumljivo, jer i u našem sportu uvek tražimo savršenu poziciju, pravi ugao, baš kao što dobar fotograf nastoji da svaki kadar, svaki deo kadra bude izoštren. To je neka moja pasija, a jako volim i pecanje. Moj najbolji drug ima kuću pored Save, pa tokom leta, posle treninga, vrlo često odemo kod njega i pecamo.

Najuzbudljiviji trenuci:
– Svaki je, sam po sebi, vrlo internzivan, ali ne kaže se tek tako da je svaki početak težak. Tako je i sa svakim takmičenjem, ali kako dani prolaze, sve je lakše i lakše.

Koliko pružam, koliko dobijam?
– Svaki čovek koji želi da uspe mora da pruži zaista mnogo. Tako je u svakom segmentu života. Nekad vam se vrati, nekad ne. Da se svima vraća, svako ko se posveti sportu postao bi šampion, ali znamo da nije tako.

Nagrade:
– Kao i svaka žena radujem se šopingu, a najviše volim patike, parfeme i satove.

Društvene mreže:
– Facebook nemam, ali koristim Twitter i Instagram, na koji postavljam svoje i fotografije pasa. Kad kažem svoje fotografije ne mislim na one na kojima sam ja, već koje sam sama snimila. Psa nemam, ali ih jako volim. Budući da i sestra i ja mnogo putujemo, sigurna sam da još nije vreme da ga imamo. Često joj kažem – kad kupim psa, znači da sam završila karijeru.

Razgovarala: Brankica Treskavica

Rio-Vizual

Svakog meseca zaključno sa julom, tokom jednog vikenda, Ušće SC će promovisati olimpijske sportove i olimpijce koji će se takmičiti u Riju.

U sklopu programa posetioce očekuju kreativne radionice, body art, izložbe olimpijskih plakata i maskota i još mnogo iznenađenja!

SUBOTA 20.2.2016.
10h do 21h Izložba originalnih plakata prošlih Olimpijskih igara
12h do 14h Body Art „U bojama Brazila“
18h do 21h Druženje sa olimpijcima, predstavljanje maskote OKS i slikanje sa olimpijskom bakljom iz Londona

NEDELJA 21.2.2106.
10h do 21h Izložba maskota Olimpijskih igara „Maskote: vremeplov“
12h do 13h Edukativna radionica za decu „Olimpijski kviz“
17h do 18h Likovna radionica za decu „Kreiraj svoju maskotu“

Tagovi: