VIP SKI CHALLENGE: Novinari brži od poznatih ličnosti

by | februar 12, 2013

Takmičenje u veleslalomu za poznate ličnosti i predstavnike medija održano je proteklog vikenda na Staroj Planini. Pobednik trke je producent dokumentarnih filmova o zimskim sportovima i pasionirani skijaš Predrag Dučić Đeta, dok su drugo i treće mesto pripali TV i radio voditelju Ivanu Zeljkoviću i novinaru portala Skijanje.com, Vladimiru Krečmeru.

Prema rečima prvoplasiranog, Predraga Dučića VIP SKI CHALLENGE je odlična inicijativa da se dodatno promoviše Stara planina i turistički potencijal koji hotel ima.

Pre svega drago mi je da sam učestvovao u današnjoj trci, ali i odličnom provodu koji su nam priredili domaćini iz Falkensteiner Hotela Stara Planina. Kao pasionirani skijaš obišao sam dosta zimskih centara u Evropi, a drago mi je da je Stara planina jedna od destinacija odlična za aktivni odmor, a staze idealne kako za rekreativce, tako i za vrhunske skijaše“, kazao je Dučić.

Kada je reč o nagradama, Predrag Dučić Đeta uživaće u još jednom vikendu na Staroj planini, dok će se Ivan Zeljković opustiti uz relaks masažu, a Vladimir Krečmer proslaviće treće mesto uz šampanjac.

Pobednici VIP SKI CHALLENGE

Titula trećeplasiranog za nekoliko sekundi izmakla je novinaru i voditelju sportskog programa TV B92 Milanu Boškoviću. Osim njega, u trci su učestvovali i TV voditeljke Kristina Radenković i Marijana Mićić, manekenka Katarina Vučetić, muzičar Ajs Nigrutin, glumac Aleksandar Srećković Kubura, kao i predstavnici medija.

Milan Bošković

Kristina Radenković

Marijana Mićić

Katarina Vučetić

Ajs Nigrutin

Aleksandar Srećković Kubura

Posle aktivnog skijaškog dana gosti su se relaksirali u Acquapura Spa centru u okviru koga su mogli da uživaju u turskom kupatilu, bazenu i opuštajućim masažama. Bilo je i onih, koji su i posle trke hteli da ostanu u dobroj formi i vežbali na najnovijim spravama u fitnes centru hotela.

Prema rečima direktora Falkensteiner Hotela Stara Planina**** Siniše Milenkovića, Hotel Stara Planina idealno je mesto za odmor i zimske sportove.

Stara planina je, kao nova atraktivna skijaška destinacija sa oko pet meseci snežnog prekrivača godišnje, idealna za ljubitelje zimskih sportova, a staze se nalaze u neposrednoj blizini hotela. Falkensteiner je za kratak vremenski period poslovanja uspeo da razvije i unapredi turizam na Staroj planini”, dodao je Milenković.

Tagovi: