Preporuka za provod: Neko reče „Beograd noću“

by | maj 6, 2015

iva-za-portal11Komentariše: Ivana Ilijin, saradnica LZ redakcije

 

 

Ime na spisku rezervacija i dobro raspoloženje… Dobrodošli u klub! Ali, ne sedajte, nego se spremite za fenomenalan provod! Ipak ste u Beogradu.

a kasina

Želite u provod sa stilom? Da budete okruženi najboljim frajerima i najstilizovanijim devojakama? Onda dobrodošli u „Kasina Bar“! Svakog petka nas zabavlja Magla Band, subotom je za atmosferu zadužen DJ, a četvrtkom muzičke zvezde iz zemlje i regiona, poput Severine, Nine Badrić, Dženana Lončarevića, Goce Tržan, Emine Jahović, Lexington banda i mnogih drugih. Ovog četvrtka će to biti Goca Tržan, koja atmosferu dovede do usijanja, zbog čega je ovaj klub moja topla preporuka ako se već niste odlučili gde ćete.
Inovativan klub, čije ime prate i malo više cene. Stoga pripremite novčanik, a bele salvete same doleću.
Otkriću vam, „Kasina“ je moja prva ljubav.

a stara pesma

Opuštenost i mesto gde se osećate kao kod kuće, kafana na sajmu: „Stara pesma“!
Jedna od retkih kafana koje zaista možete zameniti svojom kućom, jer je svakog dana luda žurka uz gostujuća mlada lica naše estrade. Mesto koje buduće mlade i mladoženje najređe biraju za svoje momačke i devojačke večeri. Cene pića su standardne za kafane, pristupačnije od klubskih. Dress code su i farmerice i haljine, muškarci su opušteno elegantni.
Još jedan savet: u kafanu idite sa brojnijom ekipom, a u klub možete i same sa drugaricom.

a mr stefan braun

„A što se tiče morala – morala sam“ iliti „Mr Stefan Braun“.
Ok, deveti sprat posećujete na sopstvenu odgovornost.
Muzika je sjajna uz Dj-a, a atmosfera krajnje razuzdana. Mada, neko baš to voli i očekuje od provoda u Beogradu.

a club 94

Sezona splavova počinje otvaranjem „Cluba 94“. Ovaj klub nam je poznat i po njegovoj suvlasnici, modelu Dejani Živković. Takođe mesto odličnog provoda u koje ćete od ove sezone moći da odlazite i ponedeljkom, dok su subotnje večeri tematski nazvane „Somebody call the doctor“. Provod petkom nazvan je „Pure Cream RnB“ i muzika je naravno u skladu s nazivom, a ukoliko ste žedni dobre zabave, četvrtak je nazvan „Thirsty Thursday“. Takođe, ovaj splav zovu letnjim „Plasticom“.

otvaranje kluba

Za dva dana očekujemo otvaranje i jednog od najboljih splavova na Savskom keju, to je naravno „Freestyler“, koji je često domaćin najvećih svetskih DJ zvezda. Ovaj klub ima zamenu za zimsku sezonu, a to je „The Tilt“.

a tarapana

Još jedna kafana „Tarapana“ koja je sve inovativnija i uz sve bolja gostovanja. Jedna u nizu fensi kafana, ali i takođe mesto gde ćete naći najlepše momke, drage devojke. Ovog petka će vas zabavljati Daria Stanojević i Sloba Vasić, mlada lica naše estrade.
Dočekaće vas standardne cene, kafanske, i spremite se za veći prostor od onog na koji ste navikli kada su kafane u pitanju.

Tagovi: