Pripremite se za Warrior’s Dance!

by | avgust 31, 2012

Mnogi s nestrpljenjem očekuju 15. septembar, kada će se na Kalemegdanskoj tvrđavi u Beogradu održati jednodnevni festival Warrior’s dance. 

Nastavljajući veliki uspeh prvog Warrior’s Dance festivala održanog u Tokiju 2009. godine i izvrsne reakcije sa prošlogodišnjeg spektakla u Milton Keynes Bowl-u u Londonu , bend The Prodigy je odlučio da ovo iskustvo prenese ljudima u Srbiji i regionu. Nakon nezaboravnih koncerata koje su 1995. i 2005. godine održali u Beogradu, kao i na festivalu Exit u Novom Sadu (2007. i 2009. godine), koji je tih dana zabeležio rekordne posete, članovi benda sa nestrpljenjem iščekuju ponovni dolazak u Srbiju.

Warrior’s Dance Festival Beograd će predstaviti najbolji i najinovativniji program današnje muzičke scene, zasnovan na smeloj kreaciji i ideji koja favorizuje brze, tvrde ritmove i gitare. Festival obećava da će obezbediti širok spektar zabave i koncerte na glavnoj i još dve dodatne bine nazvane Take Me To The Hospital i Invaders Must Die. Koncertima će se predstavljati specijalni gosti iz Srbije i inostranstva, a na festivalskoj lokaciji će biti postavljene i razne umetničke instalacije, inspirisane futurističkom industrial tematikom sa, naravno, moćnim centralnim nastupom grupe The Prodigy, koja će tom prilikom ekskluzivno za našu publiku predstaviti deo najnovijeg materijala najavljenog za 2012. godinu.

Pored benda The Prodigy, kao specijalni gost nastupiće i predvodnik nove generacije ekstremne elektronske muzike Skrillex, jaku domaću podršku će pružiti Eyesburn, Ritam Nereda i Goblini, nove elektro punk-pop trendove u muzici predstaviće Lollobrigida, nastupiće i Petrol,  DreddUp i Hype.

Za one koji ne mogu da dočekaju 15. septembar i 17 časova, kada se otvaraju kapije festivala, MTV je pripremio Warrior’s Dance Week, koja će trajati od 3. do 9. septembra, a koja će biti posvećena izvođačima koji će nastupiti na ovom uzbudljivom muzičkom događaju. Osim standardnih mizičkih segmenata poput 3 from1 i Top 10@10, koji će u pomenutoj nedelji biti posvećeni hedlajnerima Warrior’s Dance festivala – MTV će u petak, 7. septembra od 18:30, emitovati ekskluzivno izdanje emisije MTV TakeOver sa sastavom The Prodigy!

Sve vrste ulaznica za Warrior’s Dance Festival Beograd se mogu kupiti u ograničenim količinama na prodajnim mestima Gigstixa, Eventima, na info pultu šoping centra UŠĆE, biletarnici Kombank arene, blagajni Doma sindikata, kao i putem internet stranica www.gigstix.com i www.eventim.rs.

Tagovi: