Categories Promo

Brojna iznenađenja na Sajmu kozmetike Dodir Pariza

Bogata ponuda profesionalnih proizvoda za negu kože, kose i noktiju uz neizostavne savete stručnjaka iz svih oblasti nege lepote pravi su poziv svim ljubiteljima lepog i negovanog izgleda da posete 31. izdanje sajma kozmetike i nege kose koji se održava u Hali 2 Beogradskog sajma 12. i 13. maja. Uz prave savete i neizostavne sajamske popuste sa sajma ćete otići naoružani dobrim informacijama i odličnim proizvodima za negu.

Ukoliko se profesionalno bavite negom lepote, na 31. međunarodnom sajmu i kongresu kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja – Dodir Pariza bićete u prilici da se upoznate sa najnovijim dostignućima u ovoj oblasti i da slušate predavanja eminentnih domaćih i stranih predavača.

4. CIDESCO kongres kozmetike i 7. balkansko-italijanski kongres za temu će imati: Anti-aging: Masaže i tretmani lica i tela. Specijalni gost kongresa biće Giorgio Dionisio, internacionalni profesor masaže, bivši predsednik CIDESCO Italija. Kurs kontinuirane edukacije će predstaviti Medikal SPA trendove, dok će tema seminara biti: WELLNESS QUANTUM SATIS SERBICA – WQS2.

Pored bogatog kongresnog dela namenjenog zdravstvenim radnicima i zaposlenima u beauty i kozmetičkim centrima, svi zainteresovani posetioci biće u prilici da prisustvuju brojnim prezentacijama i edukacijama na štandovima izlagača (nastupi poznatih svetskih frizera, makeup artista, nail artista, edukatora nadogradnje ekstenzija trepavica).

Bogat takmičarski program namenjen je onima sa takmičarskim duhom i željom za napredovanjem, pa će tako svi zainteresovani biti u prilici da svoje znanje provere na nekom od sledećih takmičenja: 8. magic and nails, 1. magic look, 5. body art festival, Miss top tann.

Posetite sajam i kongres Dodir Pariza i uživajte u vikendu punom korisnih informacija i proizvoda za negu lepote. Više informacija: www.sajamkozmetike.com

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA