Categories Promo

Karneval ruževa je počeo: Igrajte se bojama i osvojite iPhone ili iPad!

Sezona jarkih, veselih, razigranih i smelih boja je pred nama. Zaboravite na neutralne lookove, jer ovo proleće donosi pravu eksploziju boja, posebno na usnama.

Foto: PR

Proleće nas pokreće, pruža nam dozu pozitivne energije, entuzijazma, te je pravo vreme da probudite taj duh i u sebi, da budete kreativni, igrate se bojama, kombinujete različite nijanse, spajate nespojivo i izađete iz svojih svakodnevnih mejkap okvira. Neka i mejkap oslikava vaše dobro raspoloženje. U tome će vam svakako pomoći široka paleta Avon proizvoda koje možete pronaći u novoj brošuri ovog brenda.

Hrabre, crvene usne, raznobojni krejoni, plavi i žuti tonovi na noktima, imperativi su sezone i naprosto mame da se konačno osmelite i ponesete drugačije kombinacije koje će predstaviti proleće u pravom smislu.

Da bi vam dao podstrek da ovog proleća i leta isprobate novi, smeli mejkap, Avon je pripremio nagradnu igru. Sve što treba da uradite da biste u njoj učestvovali jeste da u Avon brošuri aktuelnoj do 24. maja, ili na www.avon.rs, odaberete omiljene mejkap proizvode sa stranica 3-17. Za svakih 1.199 dinara koje potrošite na ove proizvode dobićete kod uz pomoć kojeg možete da se registrujete na www.avon.rs/Mark i dobijete šansu da osvojite jedan od pet iPhonea 7 i pet iPada Air 2.

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA