Categories Promo

Kreće treći Orbit edukativni karavan!

Šta je lepše od nasmejanih mališana? Naročito kada ti osmesi blistaju bez ijednog karijesa. Da bismo osigurali zdrave i lepe osmehe potrebna je pravilna dentalna edukacija od malih nogu, stoga kompanija Mars treću godinu zaredom sprovodi akciju „ORBIT POKLANJA OSMEH“. U prvoj fazi projekta je uz podršku potrošača uspešno prikupljen novac u svrhu dentalne edukacije što je omogućilo da krajem septembra Orbit krene u drugi deo zajedničkog pohoda na blistav osmeh.

Orbit edukativni karavan će posetiti mnogobrojne predškolske ustanove i domove za nezbrinutu decu i uz puno zabave, ljubavi i strpljenja podučavati najmlađe osnovama pravilne dentalne higijene. Mališani će na interesantan i njima prilagođen način naučiti kako da se pravilno staraju o svojim zubićima kroz savete stomatologa i pozorišnu predstavu. Na kraju druženja, već dobro poznata maskota “Veliki Zub” deci će podeliti i Orbit poklončiće.

Orbit edukativni karavan neće zaustaviti svoje zabavno-korisne točkove sve do polovine novembra i zato želimo da se zahvalimo svim potrošačima koji su prepoznali akciju kompanije Mars i kupovinom pakovanja Orbit guma za žvakanje omogućili da osmesi naših najmlađih blistaju punim sjajem!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA