Categories Promo

Prijavite se na online seminar Dragane Jovanović “ZEN IN Business”

ZEN In Business novi je program Dragane Jovanović, renomiranog life, health i business coacha i trenera za lični razvoj, krojen po meri savremenog i uspešnog poslovnog čoveka, a alati koje nam nudi u današnjoj užurbanoj i stresnoj poslovnoj svakodnevici nameću se kao apsolutni „survival kit“ svakog uspešnog CEOa, managera i preduzetnika!

„Uspeh znači biti uspešan svaki dan, u karijeri, ali i na privatnom planu! U moj novi program ZEN In Business utkala sam trideset godina iskustva u jogi i tehnikama ličnog razvoja! Deo tog programa je i moj prvi online seminar sa jednostavnim, proverenim i dnevno primenjivim alatima za vaš poslovni i lični recharge i reset. Uz ZEN In Business online seminar, naučićete praktične tehnike koji će vam pomoći da upravljate stresom u užurbanoj svakodnevici i živećete punim plućima od 0 do 24“, naglašava Dragana Jovanović.

„ZEN In Business program namenjen je svim poslovnim ljudima koji imaju višak stresa i manjak energije i kao takav, neizostavna je potreba svih nas koji želimo da ostvarujemo svoje želje i idemo u korak sa savremenim ritmom života!“ poručuje Dragana Jovanović, čiji je seminar sa online alatima – ZEN In Business dostupan na biznis online trening platformi BBEE, gde se Dragana Jovanović sa svojim online alatima i seminarom, kao prva ekspertkinja iz regije našla rame uz rame uz svetska imena biznis konsultanata i edukatora poput Briana Tracyja, Marshalla Goldsmitha i mnogih drugih autoriteta. Online seminar prati i nova Draganina knjiga i priručnik ZEN In Business koučing program, koja je deo paketa online seminara.

Zbog ogromnog regionalnog zanimanja za ovaj novi koncept, uz launch ZEN In Business programa na online platformi, Dragana Jovanović će održati i propratne promocije u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Sloveniji.

Uz ZEN In Business online seminar, deo ovog novog programa Dragane Jovanović su i koučing programi i seminari za kompanije.

Strastvena u svojoj misiji da motiviše poslovne ljude da započnu da žive zdrave, balansirane i živote sa smislom, Dragana Jovanović je na našim prostorima još pre 20 godina započela s pionirskim poduhvatom uvođenja treninga yoge i raznovrsnih tehnika ličnog razvoja za ciljnu grupu manadžera, preduzetnika, brojnih vlasnika firmi i članova visoko-pozicioniranih upravljačkih struktura velikih korporacija. Tokom poslednjih godina od kako je razvila posebne Body& Soul programe, u koje je integrisala više tehnika poput yoge, NLP tehnika, koučinga i energetskih tehnika, kroz seminare Dragane Jovanović prošao je veliki broj polaznika i klijenta koji nastavljajuda slede i primjenjuju brojne antistresne veštine iz njenih autorskih programa. Bilo da se radi o in-house treninzima za upravljanje stresom sa kojima je među prvima počela da ulazi u velike korporacije i drži svoju Office Yogu za zaposlene, s vežbama iz yoga terapije za kičmu i vrat koje se izvode u kancelariji, ili o specijalizovanim seminarima za energizaciju, recharge seminarima, tim-bildinzima, Dragana Jovanović se tokom godina ustoličila kao najistaknutiji regionalni autoritet u oblasti antistres tehnika za poslovne ljude. Zbog velikog doprinosa u segmentu razvoja programa stres-menadžmenta za poslovni sektor, ovu harizmatičnu Beograđansku s pravom nazivaju guruom poslovnjaka!

Dragana je, naime, na vrhuncu svoje pravničke karijere, napustila siguran posao u državnoj upravi i posvetila se izučavanju tehnika ličnog razvoja. Kao i na samim počecima svoje druge ali i još blistavije karijere, i danas čvrsto zastupa stav da su lični razvoj i briga o sebi osnova svakog uspeha! U međuvremenu smo iz pera Dragana Jovanović dobili i dva bestselera – „Sreća je u nama“ i „Uspeh je u nama – čarobna kutija alata za lični razvoj“ i novi ZEN In Business priručnik, kao dopunu seminara i online seminara.

Zavirite u sadržaj online seminara ZEN In Business:

Seminar možete da bukirate na ovom linku:

https://bbee.co.rs/course-details/zen-in-business

Uz novi Online seminar ZEN In Business, u paketu dobijate i besplatni priručnik ZEN In Business!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA