Categories Promo

Probajte MARK piling za lice i telo + FACEBOOK GIVEAWAY

Ćao draga,

Znam da se dame ne pitaju za godine, ali MARK me je zamolio da saznam datum tvog rođenja? 🙂 Kaže da ne brineš, neće pokušavati da ti napravi rođendansku tortu, ali možda te iznenadi nekim lepim poklonom. Možda je samo malo znatiželjan, pa bi da sazna šta si u horoskopuuuu! 🙂

Ne znaš ko je MARK???

Da li si čula za prirodne pilinge od kafe? E pa MARK je njihov kralj!  Inače je tipičan evropljanin, divan dasa i veliki džentlmen. Nije tu zbog lažnih obećanja. Došao je jer želi da tvoja koža bude glatka, zdrava i lepa. Svi njegovi sastojci su potpuno prirodni i odišu kvalitetom. Bez pardona će se pobrinuti za tvoju kožu. Učiniće je mekom i glatkom. Probudiće je i otkloniti sve njene nedostatke.Ne sadrži konzervanse, a hemiju izbegava u širokom luku. Napravljen je u Slovačkoj, a u sebi sadrži najkavlitetnija zrna kafe robuste, smeđi šećer, morsku so, vitamin E, bademovo i kokosovo ulje. Nego, dosta o MARK-u, hajde da se vratimo na našu prvobitnu temu…

Šta zaista znaš o samom pojmu rođendana?

Rođendan, dan u godini, kada se proslavlja datum rođenja. Rođendan se slavio i slavi u mnogim kulturama širom sveta. Generalno, u svetu, proslava rođendana je zaživela početkom 19. veka (1814. godine). Od tada, pa sve do danas po tradiciji se na taj dan u okviru porodice ili u krugu prijatelja organizuje rođendanska proslava. Kada je u pitanju rođendanska proslava, dva neizbežna detalja su rođendanska torta i poklon za slavljenika. Neposredno pre sečenja torte, slavljenik je u obavezi da zamisli želju, zažmuri i ugasi svećice koje gore na torti. Verovanje kaže da će se želja ispuniti samo ukoliko slavljenik ugasi baš sve svećice.

Za balkansko područje posebno je karakterističan 18. rođendan. Smatra se kao dan kada se iz „doba deteta“ prelazi u „doba čoveka“. Te proslave ili kako mlađi vole da kažu „punoletstva“, često umeju da budu veoma raskošne. Zanimljiva je činjenica da osobe koje su rođene 29. februara svoj rođendan proslavljaju tek svake četvrte godine.

Kako izabrati pravi rođendanski poklon?

Uvek se trudimo da izaberemo nešto savršeno i iznenadimo slavljenika. Garderoba, nakit ili neko lepo piće… 🙂 Zvuči jednostavno, ali je u suštini uvek komplikovano. Da li će biti dobra veličina? Možda slučajno već ima takav sat. Ma glupo je da odnesem samo flašu vina… Na kraju dođemo do antologijske rečenice: „ Ja uopšte ne znam šta da mu/joj kupim…“ E pa draga, verovala ili ne imamo rešenje za taj problem. 🙂

Ako ne znaš šta nekome možeš da pokloniš za rođendan, izvoli pokloni mu MARK-a! Da da, bilo koji MARK scrub piling da izabereš, nećeš pogrešiti. Žene ga obožavaju. Sređuje im kožu i brine se o njima. Nežan je, prijatan i divno miriše! Pritom je i veoma orginalan. Istina, neki pokušavaju da ga kopiraju, ali… 🙂 Ako ti treba rođendanski poklon za dečka ili za nekog prijatelja, tu je i specijalna edicija za muškarce – MARK for HIM after GYM. Baš kao i svi ostali i MARK for HIM after GYM čisti, hidrira i detoksikuje kožu lica i tela. Snažan je u borbi protiv akni i raznih kožnih oboljenja poput psorijaze, ekcema ili osipa. Prijatnog je mirisa i stimuliše svakog muškarca. Odličan je posle treninga.

Ako pak tražiš poklon za drugaricu, možeš izabrati bilo koji MARK piling za lice i telo. MARK ti nudi četiri različite podjednako divne arome (kafa, kokos, citrus, čokolada). Sve prelepo mirišu, neguju i štite tvoju kožu. Tu je i MARK Coffee Lips, jedinstveni set za negu usana. Ako se odlučiš za MARK Coffee Original ili pak za MARK Cofee Citrus, na poklon dobijaš i specijalnu MARK čašu za piling.

I šta reče šta si u horoskopu? 🙂

MARK kaže da ga potražiš na Facebooku ili Instagramu. Obećao je da će pokušati da ti priredi neko iznenađenje za rođendan, a ukoliko se na njegovom sajtu https://www.markscrub.rs/ prijaviš za newslleter, dobijaš fenomenalnih 10% popusta na kupovinu.

P.S. Tumači snova kažu da će osoba koja tokom noći sanja svoj rođendan živeti dugo i srećno! 🙂

 

POKLANJAMO!

Da li bi probala MARK-a?

Neodoljivi prirodni piling od kafe mesecima unazad osvaja ženska srca širom Srbije, a miti dajemo priliku da ga dobiješ potpuno besplatno!

Rešili smo da napravimo jedan giveaway i izaberemo PET srećnih dobitnica koje će imati pravo da potpuno besplatno dobiju po jedan piling za lice i telo MARK Coffee Original.

Sve što treba da uradite jeste da lajkujete MARK-ovu FB stranicu i da u komentaru ispod ovog Facebook posta tаgujеte pet drugarica.

Pobednice proglašavamo sledeće srede.

 

3 komentara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA