Categories Promo

Sestre koje spajaju umetnost i modu predstavljaju vam novu kolekciju

Modni brend Sisters Code by SBC, koji čine sestre Bojana i Vladana Veljković, predstavlja letnju kapsula kolekciju, pod nazivom SC Girl & The City.

FOTO: Studio Zurich

Modeli iz nove kolekcije namenjeni su devojkama i ženama koje neguju urbani stil, a komadi koji dominiraju su haljine i majice u crnoj boji. Svaki komad izradjen je od italijanske likre na kojima dominira print sa logom brenda. Kolekciju prate, takođe, i aksesoari poput popularnih cegera, backpakov-a, marama, maski za mobilne telefone i njihova prednost je lakoća kombinovanja uz everyday kombinacije.

Zbog velikog interesovanja urađen je i restock dva komada iz prethodne kolekcije – Hoody black dress i Arizona floral dress.
Kampanju je osmislio kreativni tim SBC u saradnji sa Daliborom Danilovićem i Bojanom Milovanovićem, dok je iza objektiva bila čarobna Anđela Vukosavljević/JovovichModels.
Sestre Bojana i Vladana su po prvi put odlučile da sarađuju sa umetnicom Lidijom Petrović, koja je oslikala njihov signature logo.

”Jako nam je važna veza izmedju umetnosti i mode, zelele smo da naša kolekcija dobije umetnički pečat, otkrile su nam sestre Veljković.

Lookbook kolekcije uradile su i ovog puta u breezegram tehnologiji, koja je sve popularnija na društvenim mrežama.
Sestre Veljković, po prvi put predstaviće kolekciju jesen/zima 2017. na predstojećem 42. Belgade Fashion Week-u.
Odabrani modeli su dostupni od 5. jula u SBC SHOP-u na www.sisters-code.com/shop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA