Categories Promo

XMASVirvirci: Sakupi i osvoji, Virvirci su tvoji

Kada vam neko kaže Nova godina, na šta prvo pomislite? Da li su to želje, čestitke, Deda Mraz, odluke, nove navike, nove pustolovine, pokloni za vaše drage ili možda iznenađenja? Ako volite iznenađenja, osmehnite se, Coca-Cola je pripremila pravo praznično osveženje spakovano u ukrasne kugle za jelke. Unutar kugli krije se neodoljiva družina virviraka koju čine Smrzuljak, PahuljakiZvezduljak. Zvezduljak je prava zvezda ove vesele družine!

Veseo i smeo, predvodi svoje simpatične drugare u misiji da donesu prazničnu radost svima! Prvi će pokrenuti društvo na uzbudljive igre u snegu ili započeti veselu pesmicu koja svima greje srce! Smrzuljak obožava zimu, ali samo uz šal, kapicu, rukavice… Ipak, ni za šta ne bi propustio da uživa sa svojim drugarima u snežnim čarolijama. Smrzuljkova omiljena zimska aktivnost je pletenje šarenih zimskih rukavica i vunenih šalova – jer se uvek brine da njegovim drugarima ne bude hladno! Jeste li znali da na svetu ne postoje dve iste pahulje? Svaka snežna pahulja je jedinstvena, a Pahuljak je poput njih nežan i drugačiji! Uvek napravi najboljeg sneška, a najviše voli klizanje po ledu, jer njegove piruete ostavljaju sve bez daha! Izaberite prvo sebi omiljenog virvirka, a zatim okupite čitavu družinu i uživajte u predstojećim praznicima.

Okitite novogodišnjim kuglama vašu jelku, a virvircima obradujte nekog sebi dragog. Neka Smrzuljak, Zvezduljak i Pahuljak donesu čaroliju i u vaš dom. Da dobijete jednog slatkog virvirkapotrebno je da sakupite sedam čepova sa prazničnih pakovanja Coca-Cola ili Coca-Cola Zero od 1L, 1,5L ili 2l, a prepoznaćete ih po belom promo čepu. Sakupljene čepove možete da zamenite za virvirka u nekom od centara za zamenu koji će biti jasno obeleženi promo posterima, a spisak objekata u kojima se vrši zamena čepova za virvirke možete pronaći na sajtu www.coca-cola.rs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA