Kako da izaberete restoran za vaše venčanje?

29.01.2012 u 21:00 časova Nema komentara

Pre nego što odete u restoran koji vam se dopada, napravite spisak gostiju ( bar njihov približan broj ) koji će prisustvovati vašem venčanju. Ako pravite malo i intimno venčanje i broj gostiju ne prelazi 80, najbolja opcija za vas je da venčanje organizujete u nekom restoranu, dok svadbene svečanosti sa većim brojem gostiju možete organizovati u posebnim salama za venčanja.

Ukoliko je vaše venčanje u toplijim mesecima, razmislite da vaša svadba bude potpuno drugačija od do sada već vidjenih. Pokušajte da pronađete restorane ili prostorije za svadbe koje imaju otvorenu terasu ili možda poluotvoreni šator.

Ne zaboravite da je potrebno da izvršite pripreme i rezervacije i da godinu dana ranije. Rezervaciju pokušajte da potvrdite u što kraćem roku, pošto nakon posta počinje velika potražnja za slobodnim termina. Tokom posta i verskih praznika ne organizuju se venčanja. Prilikom rezervacije vodite računa o rasporedu i broju mesta za stolovima. Uzmite u obzir da će vam trebati dodatnih mesta za muzičare i fotografe.

Ključne reči: , ,
Sviđa mi se (Nema glasova)
Loading ... Loading ...
Povezane vesti:

Ostavite komentar

Da bi se pored vašeg komentara uvek video vaš avatar idite na Gravatar servis, registrujte se i uz vaš email identifikujte odgovarajuću sličicu!
Vaš gravatar će biti isti kod svih komentara, na svim sajtovima koji podržavaju gravatare.