Categories LJUBAV I SEKS

5 osobina koje imaju najprivlačniji muškarci

Niko ne kaže da mora imati svih pet, ali što ih ima više, to je bliži idealnom muškarcu, kažu istraživanja, a žene se verovatno slažu.

 

Smisao za humor

Osim što se vole smejati, žene to smatraju pokazateljem intelekta i socijalne inteligencije. Uz to, muškarac koji ima dobar smisao za humor deluje opuštajuće na žene.

Brada

Na licu. Brada je jedan od favorita među ženama, a pobednik je ona brada od tri dana koja je dovoljno vidljiva da licu pruži muževniji izgled, ne preterno duga ali ni prekratka.

Duboki glas

Muškarci sa dubokim glasovima odlično prolaze kod žena jer deluju puno muževnije – istraživanja čak pokazuju da se čine višima i većima ako im je glas dublji. Žene takve muškarce smatraju samouverenima, a često i manje agresivnima jer njihovi duboki glasovi deluju smirujuće.

via GIPHY

 

Visina

Možda nije fer, ali činjenica je da istraživanja pokazuju da žene preferiraju partnera koji je viši od njih. Ova preferencija dolazi iz kamenog doba, kad su visoki muškarci bili popularni među ženama jer su delovali kao dobri zaštitnici.

Pas

Nije karakteristika… ili ipak je ženama važno. Istraživanja pokazuju da žene muškarce koji na slici imaju psa smatraju čak 24 posto privlačnijima od onih koji ga nemaju, a smatraju da je takvim muškarcima puno lakše verovati.

Pročitajte i…Bivši ima novu devojku: Ovo su četiri faze kroz koje ćete proći

Pročitajte i…10 stvari koje će ti se dogoditi kada naučiš biti sama

Foto: Thinkstock

Autor: N.M.

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu

1 komentar

  1. Moj nema psa, ali ima njegov tata, a kruska ispod kruske pada, pa sad kako se uzme. Dubokog glasa, uspe da me nasmeje svakog dana, a visine mu ne manjka. Brada me bocka pa je zbog mene ne nosi… Ima siroka ramena, koja nose sve sto meni treba, ako treba i mene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA