Categories Ljubav

Šta njima najčešće smeta u vezi?

Kada je reč o raskidima, pokazalo se da većini muškaraca smetaju skoro iste stvari, bez obzira na  dužinu i kvalitet veze, zbog čega će tražiti izlaz iz nje. Evo šta oni najčešće zameraju ženama i zbog čega neretko požele raskid.

Tražimo od njih da se promene

Verovatno najčešći povod za raskid. Umesto da ga učinite osobom kakvu biste voleli da imate, pokušajte da prihvatite sve njegove mane i vrline.

Veza prebrzo napreduje

Iako oseća sreću dok je sa vama, on se neće osećati prijatno ako vi već vidite sebe pred oltarom. Pustite ga da sam shvati da ste vi stvoreni jedno za drugo.

Seks na prvom sastanku (neverovatno, ali istinito)

Muškarci uživaju u igri “mačke i miša”. Budite pomalo mistični i ne dozvolite mu da već prve večeri sve sazna, ali nemojte mu ni predugo odolevati.

Previše govorite o sebi  

Ako on oseti da se vaša veza vrti oko vas, vaših problema i osećanja, poželeće da pobegne glavom bez obzira.

Niste mu se potpuno prepustili 

Muškarac uživa u poverenju koju mu vi pružate i ništa ga neće uzbuditi kao kada vidi da mu slepo verujete (čak i kada to i nije baš istina). 

Ne dozvoljavate mu da on vodi glavnu reč u vezi

Oni vole da budu malo dominantni, da donose važne i netako važne odluke koje se tiču vaše veze i ako mu to s vremena na vreme ne dozvolite, on će krenuti u potragu za nekon drugom koja će u njemu videti pravog “mačo” muškarca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA