Categories LJUBAV I SEKS

Muškarci nisu ljubitelji preteranog make up-a

Doterivanje je jedna od najomiljenijih ženskih aktivnosti. Našminkane, žene se osećaju atraktivnije i poželjnije, pa njihove pripreme ponekad mogu trajati i satima.

Međutim, sudeći po novim istraživanjima, ova ženska potreba spada u jednu od muškarcima manje omiljenih, čak i nedopadljivih.

Određenom uzorku muškaraca, starosti od 20 do 25 godina, pokazane su fotografije žena koje su se same doterivale za večernji izlazak. Pored ovih, pokazane  su im fotografije istih žena sa vrlo malo ili potpuno bez šminke.

Zadatak im je bio da odaberu fotografiju žene, na kojoj izgleda najatraktivnije, a rezultati su bili zaista zanimljivi. Gotovo svi muškarci su odabrali fotografiju na kojoj žena ima minimum šminke.

Momci su tvrdili da su im mnogo atraktivniji ženski sitni nedostatci, koje dame uporno žele da sakriju, i da im se ne dopada kada žene velikom  količinom šminke promene svoj lični opis!

Stoga, drage dame, potrudite se da svom  partneru budete što prirodnije i fizički, ali i karakterno, jer je to ono što momke kupuje!

Pročitajte i…Predstavljamo vam neke od najgorih mejkap trikova ikada

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu

Foto: Thinkstock

Autor: T. V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA