Saznajte koliko ste dobri u krevetu

20.02.2012 u 21:00 časova Nema komentara

Značajan faktor dobrog seksa je kompatibilnost, odnosno koliko odgovarate jedno drugom, jer ono što se svidelo vašem bivšem u krevetu ne mora da znači da će da odogvara vašem sadašnjem.

Iako je poznato da ako je vama seks bio odličan, verovatnoće su velike da je i vašem partneru bilo sjajno, ali i pored toga želimo da saznamo kako se naš partner oseća. To možete vrlo lako da zaključite, posmatrajući njegove pokrete.

Ako vidite da su mu šake i stopala zgrčeni, to je znak da je u potpunoj ekstazi i da bi možda trebali malo da usporite da se sve ne bi završilo prerano.

Takođe, siguran pokazatelj toga da uživa u sexu sa vama je njegova spremnost da proba neke nove poze. Ako ste mu pružili seks koji će dugo pamtiti, neće moći da skine ruke ni pogled sa vas i flertovaće sa vama ostatak dana ili večeri, a ponekad će čak biti spreman na još jednu rundu.

Ipak, najbolji pokazatelj da ste sjajni u krevetu biće ako vam on sam to kaže, a da ga niste pitali. Tada budite uvereni da je zaista uživao, a ne da to govori iz učtivosti.

Ključne reči: ,
Sviđa mi se (Nema glasova)
Loading ... Loading ...
Povezane vesti:

Ostavite komentar

Da bi se pored vašeg komentara uvek video vaš avatar idite na Gravatar servis, registrujte se i uz vaš email identifikujte odgovarajuću sličicu!
Vaš gravatar će biti isti kod svih komentara, na svim sajtovima koji podržavaju gravatare.