Categories Seks

Zašto je seks za jednu noć fantastična stvar

Neki će se usprotiviti ovom mišljenju, ali seks za jednu noć je pre svega zdrav i to iz mnogo razloga. Naravno, ukoliko ga upražnjavate samo ponekad i ukoliko nemate partnera koji će za to vreme da vas čeka kod kuće.

jedna noć

Zdravlje

Bez obzira da li imate seks sa vašim partnerom ili potpunim strancem koga možda više nikada nećete videti – nije bitno sve dok vam prija. Ako vam je zabavno, opuštajuće, prepustite se i uživajte u novom iskustvu.

Zanemarite krivicu

Krivica je trošenje energije. Ukoliko nemate partnera koji vas za to vreme čeka kod kuće, ako ste uživali, onda ne postoji razlog da se sutradan osećate loše. To što ste pomalo avanturistički nastrojeni ne znači da ste bez morala.

Emocionalna povezanost

Seks za jedno veče je dobar za one koji imaju problem da razgraniče emocionalno od fizičkog. Jer, ako se viđate sa nekim povremeno i uživate u seksu, možda očekujete nešto više i dublje, a kada znate da je u pitanju seks za jedno veče, očekivanja ostavljate sa strane.

Ne gubite vreme

Još jedna sjajna stvar je što ne očekujete od anonimusa da bude gospodin Pravi. Samo se prepustite i uživate u trenutku. Niste baš zainteresovani za iste stvari, nema slična očekivanja – kao da je bitno.

Igrajte se

Top što ste singl dama ima svoje prednosti i iskoristite ih. Imate taj luksuz da se igrate unaokolo i unosete malo zabave u rutinu svakodnevnog života.

Autor: Life Content, M.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA