Categories L&Z akcije

Budi deo #LZmaraton2018 tima i osvoji poklon – Re-Kånken ruksak!

Predstavljamo ti Re-Kånken. Nadamo se da će ti se svideti, jer je stvarno nešto posebno. Napravljen je od jedne jedine niti. A ta je nit izrađena od 11 recikliranih plastičnih flaša i obojena uz pomoć inovativne SpinDye® tehnologije koja troši manje vode, hemikalija i energije od drugih tehnika bojenja. Stoga ne samo da Re-Kånken lepo izgleda i mek je na dodir, nego brine o prirodnom okruženje.

Sa ruksakom Re-Kånken možeš šta poželiš – odličan je saputnik do škole ili radnog mesta. Obožava potragu za pustolovinama i voli da bude u centru dešavanja.

Ako želiš da se pojaviš njihovim društvenim mrežama ili na web-stranici fjallraven.com postavi svoje fotografije, tekstove i video-isečke koristeći oznaku #Rekanken. Voleli bi da vide koliko kreativan možeš biti sa svojim Re-Kånken ruksakom. Nadamo se da je ovo početak jednog dugog prijateljstva.

Ali, ako se jednom ipak odlučiš rastati od Re-Kånkena, pobrini se da bude recikliran.

Upravo ove ruksake možeš dobiti na poklon ukoliko se prijaviš za #LZmaraton2018 tim, zajedno sa nama prošetaš prirodom tokom Fruškogorskog maratona 28. aprila i odigraš jednu veoma jednostavnu i zabavnu igru.  Sve informacije o L&Z stazi na Fruškogorskom maratonu i tome kako možeš da budeš deo nje pronaći OVDE 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA