Categories POKLONI I AKCIJE

L&Z čitaonica: Zanimljivi naslovi za tinejdžerke + POKLON

Vulkan izdavaštvo i kompanija Beiersdorf, sa svojim fenomenalnim proizvodom Labello, pripremili su vam blještavo iznenađenje!

 

Kupovinom jednog od tri romana iz Vulkanove nove YA edicije u svim knjižarama Vulkan, na poklon dobijate novi Labello SPARKLE koji će oduševiti sve ljubitelje šljokica, jer se nalazi u šest svetlucavih neodoljivih ambalaža. Zajedno sa Vulkanom darujemo vam tri zanimljiva naslova: Dečko koji mi kuca na prozor – Kersti Mozil, Preživeti srednju školu – Lele Pons i Ljubav&italijanski sladoled– Džena Evans Velč. I, naravno, uz svaku knjigu po jedno svetlcavo Labello. Poklon dobijaju tri najbrže čitateljke koje nam pošalju svoje podatke na mejl adresu www.lepotaizdravlje.rs@gmail.rs!

 

Dečko koji mi kuca na prozor – Kersti Mozil

Amber i Džejk Voker imaju nasilnog oca. Jedne noći Lijam, najbolji prijatelj njenog brata, vidi Amber kako plače i kroz prozor se penje u njenu sobu da je uteši. Taj gest će označiti početak odnosa između ljubavi i mržnje koji će trajati narednih osam godina.

 

 

 

 

 

 

Preživeti srednju školu – Lele Pons

Lele je potpuno neprilagođena u novoj srednjoj školi, sve dok preko noći ne postane senzacija na Vajnu. Ova budalasta i beskrajno duhovita devojka, koja izgleda kao barbika, moraće da se suoči sa sasvim novim izazovima – neprestana drama, nemilosrdne klike, neočekivana internet slava – a da pritom ne razočara roditelje i zadrži dobre ocene.

 

 

 

 

 

 

Ljubav&Italijanski sladoled – Džena Evans Velč

Lina provodi leto u Toskani, ali nije raspoložena za bajkovite predele i sunce. Tu je samo zato što je njena majka na samrti izrazila želju da Lina upozna oca. Ali kakav je to otac koji je za njenih šesnaest godina nikada nije potražio? A onda Lina dobija dnevnik koji je njena majka popunjavala dok je živela u Italiji. Iznenada će otkriti čarobni svet tajnih romansi, umetnosti i skrivenih pekara.

 

 

 

 

 

 

Autor: M.Š.

Foto: Thinkstock, PR

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.

 

1 komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA