Categories POKLONI I AKCIJE

Poklanjamo! Provedite vikend u KOPAONIČKOJ LETNJOJ ŠKOLI ZDRAVLJA

Tokom celog leta na Kopaoniku, u hotelu MuJen Lux održava se Kopanička letnja škola zdravlja koje ugošćava eminentne stručnjake iz različitih oblasti medicine, psihologije i alternativnih metoda lečenja. Detalje potražite na www.mujenlux.com a ukoliko imate sreće nagađujemo vas boravkom na Kopaoniku u hotelu MuJen Lux tokom L&Z vikenda 28. do 30. jula kada ćete imati priliku da se uključite u predavanja, radionice i konsultacije iz oblasti REBT terapije. L&Z vikend uključuje i rekreativne šetnje, lekoviti boravak u prirodi, spa i wellness. Potrebno je da nam napišete šta je po vašem mišljenju najvažnije za zdrav život na adresu lepotaizdravlje@color.rs

Evo naše agende!

28. 07. 2017. u 16h-17.30h

Predavanje: Osnovi REBT terapije: Kako se osloboditi patnje i blokirajućih emocija

Da li ste vi, vaši bližnji ili vaše kolege često pod pritiskom neprijatnih i nezdravih emocija? Da li preispitujete ko je kriv za to kako se osećate: drugi ljudi, životne okolnosti, sudbina? Teško vam je da donesete odluke? Niste sigurni u kom pravcu ide vaš život? Da li su ljudi koji vas okružuju dobri za vas?
Ukoliko ste se prepoznali u ovim situcijama, možda je trenutak da naučite da menjate sebe a onda postoje veće šanse da se i okolnosti promene.
Možete da se oslobodite patnje i blokirajućih emocija kao što su strah, bes, krivica, depresija, zavist, stid. Možete da budete efikasniji na poslu, u ravnoteži sa bliskim ljudima, u miru sa sobom zahvaljujući poznavanju osnova REBT terapije(racionalno emotivna bihevioralna terapija).
REBT terapija je kratkotrajna terapija sa dugoročnim efektima.

29. 07. 2017. 10h do 12h

SMART radionica

Radionica je vođena principima REBT terapije
(racionalno emotivna bihevioralna terapija), najsavremenije i najrasprostranjenije terapije na svetu, tzv. “savremene psihoanalize”. Naučićete vas kako da prepoznate greške u mišljenju i iracionalna uverenja koja su uzrok blokirajućih emocija i neadekvatnog ponašanja. Steknite veštinu realnog, logičnog, samopomažućeg i fleksibilnog načina mišljenja koji će vam pomoći da ne patite i budete adekvatno motivisani u ostvarenju svojih ciljeva.

SMART PROGRAM

S aznajte kako da ostvarite ciljeve,
M odifikujte nove šeme i programe,
A plicirajte nove šeme i programe,
R ealizujte svoje želje i planove,
T rijumfujte!

Individualne konsultacije 15h do 19h

Predavači:

Lidija Ćulibrk, specijalistkinja zdravstvene psihologije, joga instruktorka i urednica magazina Lepota&Zdravlje

Olivera Stojšić, psihološkinja i REBT terapeutkinja

***Dobitnice poklon vikenda su Tanja Drinčić iz Beograda i Jasna Karadžić iz Novog Sada. Čestitamo!***

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA