Categories Pokloni

Objavljene dobitnice Eucerin poklon-krema

Eucerin® HYALURON-FILLER kreme za dan za suvu i za normalnu i kombinovanu kožu sada možete pronaći u ekskluzivnom pakovanju – luksuznom neseseru koji će vašoj dnevnoj antiejdž rutini kod kuće ili na putovanju dati posebnu čar.

Foto: PR

Verovatno ste već mnogo toga čuli o hijaluronskoj kiselini. Ali, da li ste znali da…
… se hijaluronska kiselina prirodno nalazi u mnogim organima u našem telu?
… je, dok smo mladi, naše telo veoma bogato hijaluronskom kiselinom, jer organizam uspeva da je dopunjuje na dnevnoj bazi?
…je nivo hijaluronske kiseline kod osoba preko 60 godina jednak jednoj desetini hijaluronske kiseline u organizmu adolescenta, te da upravo zbog toga mladi ljudi imaju čvrstu, lepo hidriranu kožu?
…zahvaljujući sposobnosti ove supstance da vezuje vodu, hijaluronska kiselina ima veliki uticaj na smanjenje bora i obezbeđuje optimalnu hidrataciju kože?

Ako su vaši odgovori na postavljena pitanja pozitivni, onda za vas nije tajna zašto hijaluronska kiselina već duže vreme ima primat u odnosu na kolagen, nekada neizostavnu supstancu u antiejdž estetskoj medicini i preparatima za negu. Ali, postoji još nešto što je veoma važno da znate kada je hijaluronska kiselina u pitanju. U preparatima za popunjavanje bora i antiejdž negu koriste se različiti tipovi hijaluronske kiseline, a upravo od karakteristika, to jest vrste hijaluronske kiseline koju sadrže, zavise njihovi efekti.

Eucerin® Hyaluron-Filler dnevna krema za normalnu i kombinovanu kožu, Foto: PR

U svojim HYALURON-FILLER preparatima Eucerin® koristi autentičnu, izuzetno efikasnu kombinaciju hijaluronske kiseline dugog i kratkog lanca, koja popunjava bore duboko u koži, gde nastaju, i na površini. Ova kombinacija zaslužna je i za činjenicu da Eucerin® HYALURON-FILLER preparati obezbeđuju trenutne, ali i dugotrajne rezultate u borbi protiv simptoma starenja kože.

Eucerin® Hyaluron-Filler dnevna krema za suvu kožu, Foto: PR

Eucerin® Hyaluron-Filler dnevne kreme za suvu i za normalnu i kombinovanu kožu idealna su podloga za šminku, a sadrže i bioaktivni saponin, koji dodatno stimuliše stvaranje hijaluronske kiseline u koži, kao i SPF 15 i UVA zaštitu od negativnih efekata sunčevog zračenja, među kojima je i prevremeno starenje kože.
Potražite ih u ekskluzivnim neseserima u apotekama. Specijlan ponuda traje do isteka zaliha.

Srećne dobitnice Eucerin dnevnih krema su Nataša Mirković i Andrijana Agić. Čestitamo!

1 komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA