Categories Pokloni

Pogodite i osvojite: Ko je naslovnici našeg februarskog broja?

Pred izlazak novog broja “Lepote i zdravlja” možete da pogodite ko će se naći na naslovnici magazina i osvojite vredne nagrade! Ovog puta nagrađuje vas La Roche-Posay.

001 Naslovna fejk

Kako bismo vam zadatak učinili makar malo lakšim, u nastavku vam otkrivamo nekoliko detalja o našem februarskom “zlatnom paru” sa naslovne strane, pomoću kojih vam neće biti toliko teško da pogodite o kome se radi…

■ Jedan od najseksepilnijih filmskih parova ikada
■ Ona je ćerka poznate holivudske plavuše
■ Zajedno su pomerili granice…
■ Glumili su u jednom od najgledanijih filmova u 2015.
■ On je glumio u jednoj od najboljih serija u produkciji BBC

Kada pogodite ko je tajanstvena ličnost, odgovor napišite u mejlu sa naslovom “Pogodite i osvojite” i pošaljite nam ga na www.lepotaizdravlje.rs@gmail.com. Pored odgovora, u mejlu napišite svoje podatke (ime, prezime, adresu stanovanja i broj telefona). Akcija traje do 19. januara do 15h, a poklon će dobiti prve dve čitateljke koja tačno odgovore na pitanje!

EffaclarDuo+La Roche-Posay Effaclar Duo+ je nova korektivna nega koja pojačano deluje protiv izraženijih nepravilnosti kako bi sprečila tragove na koži, ujednačila teksturu kože i otčepila začepljene pore.

Nova formula sadrži Procerad™ koji aktivno deluje protiv nepravilnosti. Procerad™ je patentiran ceramid koji štiti od pojave crvenih ili smeđih fleka. Nova nemasna i nelepljiva tekstura osvežavajućeg gela pruža 24-satnu hidrataciju sa dugotrajnim mat efektom.

Pore su čiste, nepravilnosti smanjene, a koža izgleda čisto i glatko. Koži se vraća ravnoteža i podsotiče se njen oporavak za bolji kvalitet i zdrav izgled.

1 komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA