Categories Pokloni

Proglašene dobitnice novogodišnjih darova! Čestitamo!

Drage naše dame, polako ispraćamo i poslednje praznične dane, koje smo obojili smehom i radošću, lepim željama i naravno – poklončićima. Magazin “Lepota i Zdravlje” ove godine bio je i više nego izdašan, pa smo za vas imali obilje poklona, a sada završavamo krug prazničnog darivanja.

Guliver/Getty Images
Guliver/Getty Images

Podsetimo, proteklih dana trajala je naša nagradna igrica, u kojoj je trebalo da što kreativnije odgovorite na pitanje “Šta ćete poželeti u ponoć i kako ćete ispratiti 2016. godinu?”.

Ostavili ste nam pregršt predivnih i neverovatnih komentara, ali smo morali da izaberemo svega 12 srećnika koji će uživati u ovim prazničnim darovima. Čestitamo im, a ostalima želimo da im ovo bude najbolja godina do sada, prepuna čuda i čarolije.

Moramo i da naznačimo da neće svako dobiti poklon koji je poželeo, s obzirom na to da se želje ponavljaju, ali smo sigurni da ćete biti zadovoljni.

Evo i pobedničkih komentara:

Daca

Ponoć sam dočekala u krugu porodice, u društvu najdražih i uz vino , a poželela sam iako će možda sebično zvučati, da ove godine po prvi put budem sama sebi na prvom mestu. Samim tim sam poželela i sve najbolje svojim dragim ljudima jer i oni zaslužuju najbolju verziju mene, a to je moguće ako ove godine posvetim sebi bar delić pažnje koju sam posvećivala drugima. Kao nagradu za tu odluku bih volela Revlon set. 😉

Teodora

U ponoć sam poželela da zauvek budem u njegovom zagrljaju. Prethodna godina mi je donela jednu čarobnu ljubav. Nisam ni slutila da ovoliko sreće može da pruži jedna osoba. P.S. želim Marx narukvice

Jasmina

Koračajući stazom života, usput brojim godine, koje vremenom drugačije doživljavam, a odlazeće kalendarske godine ne brojim, samo sumiram i izvlačim pouke, veselim se naučenom, zatvaram poglavlja i smelo se osvrćem Novoj. Ispraćam 2016.sa najvoljenijim osobama, najčvršćim osloncima u svom životu jer sam i ove shvatila da su nam oni najbliži najdragoceniji dar. A poželeću mudrost, jer sazrevanjem shvatam da nam treba biti važan putokaz i zvezda vodilja. Mudrost kao vodič doprineće ispunjenju onoga što želim, a pomoći, da kada želje dostignem, koristiti ih i uživati u njima na najbolji, najmudriji mogući način!

Ljubinka

Sa puno lepih želja,
Radosti i topline u srcima,
Euforije, koja se osećala u svakom
Ćošku našeg svečano odevenog doma,
Nazdravili smo ulazak u Novu 2017-tu.
Atmosfera prazničnog duha treperi,
Nadahnjuje novom energijom, nadom u
Ostvarenje čarobnih snova,
Verom u svetliju budućnost…
Aplauzom smo ispratili staru 2016-tu
Godinu u ritmu muzike za ples, uz
Obećanje da ćemo svojim najdražima,
Darovati više osmeha, poljubaca, zagrljaja…
Igre, pesme i pozitivnih vibracija…
Nesebične ljubavi, tolerancije, razumevanja…
A zauzvrat, zajedno uživati u iznenađenjima koje nosi novi dan…
P.S. Poklon br 5.

Sonnia

Moja želja je ista kao i prošle godine. To znači da sam nastavila da maštam i sanjam nedosanjano i uživam u tome. Želim da otvorim svoj mali raj, biblioteku-kafić. Slatki kutak u shabby chic i vintaž stilu,gde bih izložila sve knjige koje sam dosad skupila, od decenijama starih,požutelih, nasleđenih,do onih koje sam po pljusku jurila u predgrađima Milana. Služila bih egzotične čajeve i kolačiće i puštala muziku iz filma Le fabuleux destin d’Amélie Poulain i sa gostima- ljubiteljima knjige i zanesenjacima,kao što sam ja,ćaskala o delima koja su nam ostala nedorečena,promenila nam poglede, učinila da uradimo bar jedno dobro delo i da slavimo život. Ako ovo ostvarim,biću mnogo srećna. Naravno,javiću vam da dođete svi! Volela bih micelarnu vodu, ona je uvek moj “spas u zadnji čas”.

Sneki1101

Puno zdravlja, sreće… bla,bla,bla. Želim da se dobro najedem na miru i bez večite žurbe uz dobar film i pucanje od smeha. Poželela bi dane ili makar jedan bez svadja i zlobe i iskompleksiranih likova. Poželela bi da da me barem jedna osoba iznenadi nekim originalnim i nepredvidivim postupkom, a da ne spominjem usamljeni zagrljaj i nežan dodir. Kad bolje razmislim, sve to po malo i nije tako malo. Moji pusti snovi. Ali nada umire zadnja, pa i ovi moji snovi opstaju iz godine u godinu. Ej, ti, 2017-ta godino, čuješ li me već jednom????

Milan

2016. je bila naporna godina u skoro svim sferama mog života sem ljubavi i jedva sam čekao da je ispratim. U ponoć sam poželeo da me njene ruke grle do kraja života jer je ovih 10 godina prošlo kao tren. Poželeo sam još par dečijih osmeha koji će na nas da liče.
Poželeo sam više nežnosti, poštovanja i zdravlja svim ljudima na svetu i da svako nađe svoju srodnu dušu jer je život bez nje tako prazan i dosadan. A od vaših poklona poželeo sam jedan od paketa pod brojem 4,5 ili 6.

Djutarvuk

Dok vatromet u ponoć nebo boji, dok se ceo svet grli i ljubi, dok penušavo piće sve više opušta, a hladan mraz prozore steže, moji najdraži i ja, uz mafine, muziku i smeh, stvaraćemo čaroliju ispod svetlucave jelke za čarobno novogodišnje jutro i poželeti svima i sebi mnogo magije, sreće i čarobnih dana u novoj 2017. godini. A ujutru…otvaranje paketića, magično jutro i srećan početak… P.S. Za magiju na licu Lierac micelarnu vodu želim.

mama Kata

U 2017-tu godinu zaploviću u društvu
NAJBOLJIH PRIJATELJA, mojih KUĆNIH LJUBIMACA,
i moje PORODICE,
uz neke lepe kolače, dobru muziku sa gramofonskih ploča,
I sa puno TOPLINE i RADOSTI u našim srcima!
a što se tiče ŽELJA…
…..
U 2017- godini želim da
moja PORODICA i dragi PRIJATELJI uvek budu uz mene,
jer samo uz DOBRE ODLUKE i PRAVE LJUDE
sve će u Novoj godini na BOLJE da krene!!
……
Jer – ti dragi ljudi i i njihova lepa lica, oni su mi za sve u životu
NAJBOLJA i NAJJAČA MOTIVACIJA!
…..
Zbog njih sam odlučila da koračam SNAŽNO, sa verom u sebe i svoje najbliže –
jer to je uvek jedino važno!
I donela neke ODLUKE važne, sa verom u neke nove POČETKE snažne! 🙂
……
Zbog njih ću VOLETI više, strepeti manje,
živeću SNOVE nedosanjane!
Probaću neke nove ČUDESNE stvari, jer čovek dok MAŠTA i SANJA – nikad ne stari!
……
Čitaću KNJIGE, vredno VEŽBATI, ŠETATI često,
PUTOVATI kada god mogu –
jer neću dopustiti da me zadrži samo jedan grad i jedno mesto! 🙂
……
Lutaću bez cilja i opravdanja,
jer dok je AVANTURA i PUTOVANJA,čovek može da ŽIVI i MAŠTA,
VOLI i SANJA!
……
PRIJATELJE svoje ceniću više, jer njihovim perom u knjizi života
redove SREĆE i RADOSTI pišem!
PLESAĆU, PEVAĆU, SKITAĆU svuda –
to Vam sada obećava ova moja matora glavica luda!
……
Naučiću i kako se MOTOR ili MOTOCIKL vozi,
i kako da stojim na grani drveta
deset minuta zatvorenih očiju na jednoj nozi,
i kako da SKOČIM IZ BANDŽIJA, a da ostanem u jednom komadu,
pa da o tome posle pričam prijateljima, kad svratimo na kafu negde u gradu!
……
Zbog ljubavi ću ako treba voziti KILOMETARA trista,
i dozvoliti da poneka SUZA na mom licu zblista,
i popeti se konačno na AJFELOV TORANJ –
iako imam UŽASAN STRAH OD VISINE,
eto – čisto onako – da me i ta ŽELJA mine!
Eto to su moje najvažnije NOVOGODIŠNJE ŽELJE,
A da bi se ostvarile što pre,
pozvaću u pomoć drage, odane PRIJATELJE,
i uz njih ću već od danas SNOVE ZAMENITI
za NEKU NOVU…BOLJU STVARNOST…
a i Vama iskreno želim neku lepšu realnost!
Uz jaku VOLJU, SREĆU i SNOVE od srca i Vama želim
USPEŠNE brojne POČETKE NOVE!
Jer ono što se srcem i od srca poželi, to dušu SNAŽI i RAZVESELI!
To MOTIVACIJU i VOLJU daje,
A uz LJUBAV, VERU i NADU –
MOTIVACIJA da ostvarimo NOVOGODIŠNJE ODLUKE i NEDOSANJANE SNOVE…
to je ono najbitnije – ono što u našim životima VREDI i TRAJE!
….. ….. …… ….. ….. …… …….
SREĆNI VAM PRAZNICI od SRCA
neka neko drago VOLJENO SRCE, ne samo tokom praznika,
već i UVEK u LJUBAVI… i za Vas KUCA!

Majda Markov

Poželeću više svima više iskrenih osmeha, lepih dana, srećnih ljubavi, dobrih poslova, bolje dece… Više kulture, lepih reči, manje samoljublja, megalomanstva, narcisoidnosti, pohlepe. Poželeću više mira i brige za ovaj jedan jedini svet koji imamo, i koji lepši treba da ostavimo našoj deci i unucima. Sve najbolje u 2017. A od poklona bih poželela Marx narukvice. :*

Miss Mi

Novu godinu ću dočekati u našoj bajkovitoj prestonici kod kume. Ne viđamo se često, pa je ovo idealna prilika da evociramo smešne događaje i brbljamo o aktuelnim dešavanjima, uz njenu nezaobilaznu Esterhazi tortu i moje kiflice. A šta bih mogla da poželim od Nove i svake naredne osim da mi je jastuk udoban kada uveče legnem, da su moji bližnji zdravi i da uživam u lepim knjigama i sitnicama, ritualima, kao što je odlazak na kiosk po omiljeni časopis (zna se koji), šetnja pored reke ili pravljenje kolača. Zaboraviću na epohalne planove i malim korakom nadam se da ću došetati do praga željenog cilja, a to je moje mikrocarstvo sreće, iskričavosti, lepršavosti, sunca, pahulja…. Volela bih Revlon. Hvala i svima srećni praznici!

Duksica

Želim da što manje koristim telefon, to mi plan numero uno. Zelim i da memorisem sto vise uspomena,da ih zgrabim i da mi je svaka za ponos i iskustvo lekcija. Posto imam i prakticne zelje,a neko sam ko je okrenut prirodi, planiram da na imanju na Fruskoj gori zasadim stabla paulovnije. Nadam se da ce mi to carsko drvo doneti lep pogled i malo srece :-). Staru pratim u krugu porodice i dragih komsija-takodje na Fruskoj gori,u vikendici. Neizmerno se radujem druzenju. Zelim svima da budu ono sto jesu i da zele,sanjaju,zude. Univerzum nam vec nekako namigne i pobrine se za to!


Molimo dobitnicu da nam se javi na redakcijski mejl www.lepotaizdravlje.rs@gmail.com i ostavi nam svoje podatke kako bismo se dogovorili oko preuzimanja poklona. Molimo čitateljke koje nisu iz Beograda, da budu strpljive jer ćemo poklone slati nakon praznika.

4 komentara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA