Categories Pokloni

Proglašene dobitnice Ziaja kašmir poklon setova

Božić Bata danas je uneo posebnu magiju u domove svakoga od vas. Magija, ljubav, sreća i osmesi danas su imperativ, ali ni poklončiće ne treba zanemariti. 🙂 

Guliver/Getty Images
Guliver/Getty Images

Ziaja je pripremila savršen poklon set, koji će vašoj koži pružiti vrhunski tretman i blistav izgled, a prekrasne mirisne note i baršunaste teksture proizvoda, razmaziće sva čula i uneti dašak prirode u vaš dom.

Kao i uvek, potrudili ste se da budete kreativni i podelili ste sa nama najdivnije trenutke božićne čarolije u vašem domu i pisali ste nam kako, po vašem mišljenju, izgleda božićna čarolija.

Ziaja kašmir set sadrži hranljivi losion za telo 400ml i kremasti gel za tuširanje 500ml na bazi proteina kašmira i ši butera.

Kašmir losion namenjen je suvoj koži i zahvaljujući formuli “voda u ulju” i izvanrednim hranljivim sastojcima poput ši butera, smanjuje hrapavost kože, hidrira je i učvršćuje epiderm. Obnavlja lipidni sloj kože čineći je neodoljivo mekom i baršunastom.

Kašmir parfimisani gel sa slatkom kompozicijom mirisa Ylang Ylanga i elegantnog spoja mošusa, senzualne vanile i daška čedra, ne sadrži parabene ni veštačke boje. Nežno čisti kožu ostavljajući je mekom i negovanom.

Dobitnice Ziaja kašmir poklon seta su:

Foto: promo
Foto: promo

Jelena

Odavno više ne očekujem magiju, sada je od života sama stvaram.. Tople čarape da mi greju noge, njegova ruka da greje moje, samo nas dvoje i mir.
Da bi čarolija bila potpuna fali nam samo jedno malo čudo, pa se nadamo da će nam ga Božić bata ove godine ostavitit ispod jelke

Ivana Dimitijević

U rukama mi malena duša, stvorena od iskri nedokučivog univerzuma, od cčstica zvezdane prašine, začela ju je svemocna ljubav i evo je tu kao Božiji dar. Gleda me svojim sanjivim okicama, u kojima vidim čitav svemir, svu tajnu postojanja. Po rumenim obraščićima vidim božićnu čaroliju kako vatrene iskre plesu po njima i pred nama, kao da je kamin kakvo pozorištance, iza čijih stakala one igraju na pozornici od drveta. Ušuškani pod pokrivačem naše bezuslovne, uzvišene ljubavi, zamišljamo slike smišljenih reči kojima dočaravam trenutak, jer u njegovom zamišljenom pogledu vidim sve što izgovorim. Poslaću pismo Deda Mrazu sa detaljnim opisom mog dečaka, kako bismo bili sigurni da će da ga pronađe. Dozvolićemo da nam san zavara poglede dok on sa nizom, sve dva po dva irvasa, parkira svoje sanke iznad našeg krova i nećemo se smejati dok velikog okruglog stomaka, zapetih dugmića crvenog kaputa, pokušava da se spusti kroz naš odžak i nečujno ostavi paketić ispod naše male jelke u kutku našeg toplog doma. Moj dečak je zaspao sa dve zapete u obraščićima na krajevima medenih ustanca, a ja jos dugo zamišljam irvase i zvončiće i da li je dovoljno prohodan naš odžak… I dok osećam topli smotuljak u naručju, osmehujem se, jer sada znam da je božićna čarolija u nama.


Molimo dobitnice da nam se jave na redakcijski mejl www.lepotaizdravlje.rs@gmail.com i ostave nam svoje podatke kako bismo se dogovorili oko preuzimanja poklona.

1 komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA