Categories L&Z akcije

Upoznajte predavače Energize me Weekend-a: Dragana Balić

Lepota i Zdravlje i Immo Centar vas pozivaju na Energize me Weekend u okviru kojeg ćemo 29. i 30. jula imati priliku da od sertifikovanih instruktora naučimo brojne metode za lični razvoj!

Dragana Balić, sertifikovani instruktor joge i grupnih fitnes programa će nas naučiti veštini jogijskog disanja kako bismo očistili fizičko telo od nagomilanih toksina, a mentalno telo od toksičnih misli. 

 

 

 

Dragana Balić prva znanja iz joge i ličnog razvoja dobila je iz škole kundalini tantre u koju godinama odlazi na seminare. Na Visokoj školi za sport završila je edukaciju za fitnes instruktora, te od 2007. godine radi kao instruktor pilatesa i raznih stilova aerobika. U istom periodu završila je i kurs za instruktore joge i kurs meditacije, u Vidya školi joge Dragana Lončara, jednog od najpriznatijih učitelja u Srbiji.

Svoju edukaciju, kako na polju ličnog razvoja, tako i stručnog usavršavanja za rad sa drugima, nastavila je kroz niz seminara i radionica kao i ličnu praksu. Iza sebe ima seminare sa Walterom Thirak Rutom, autentičnim jogijem iz Italije. Inicirana je u reiki, transcedentalnu meditaciju, AOL kriju i meditaciju.

Više o samom programu možete saznati OVDE.

Od 2010. radi kao instruktor i menadžer u Life Centru – jednom od vodećih joga centara u Beogradu i organizuje brojne seminare iz oblasti ličnog razvoja. Rado piše za portale i magazine i priprema svoj blog na kome će se naći kako stručni tekstovi, tako i eseji i umetničke forme.

Poslednjih godina svira i peva sa svojim bendom i učestvuje na raznim festivalima promovišući Kirtan kao jednostavan vid meditacije, od mnogih autoriteta preporučen kao najefikasnije za današnje doba. Takođe organizuje kirtan večeri i održava radionice.

Pre godinu dana udružila se sa Majom Popov, poznatim i priznatim učiteljem joge i meditacije i osnivačem Holističke akademije Maya. Osim što sada tu održava svoje časove i radionice, kao deo menadžment tima zajedno sa Majom i dr Željkom Mojsilovićem vodi jednu predivnu priču Holističke akademije Maya. Sve oprobane metode sa holističkim pristupom zdravlju i ličnom razvoju na jednom mestu a uz ulazni intervju svaki korisnik dobije preporuku kojim metodama da ostvari svoj cilj.  Od kvantne medicine, homeopatije i kineske tradicionalne medicine, raznih vrsta masaža i terapija preko joge, meditacije i vežbi disanja pa do detox i antistres programa, plesa i terapije muzikom. Preko trideset saradnika od kojih su devetoro lekari udruženi su pod jednim krovom Holističke akademije Maya.

Kako da se prijavite?

Na LZakcije@gmail.com, najkasnije do 26. 7, pošaljite nam podatke (ime, prezime, godište, zanimanje i kontakt telefon), kao i svoj recept za oslobađanje od stresa. Budite kreativni jer će on biti vaša ulaznica za Energy Day i Astro Day.

Požurite, u svakoj radionici ima mesta samo za deset čitateljki! Informaciju o tome da li ćete baš vi imati priliku da učestvujete u nekoj od radionica potražite 27. 7. na portalu lepotaizdravlje.rs


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA