Categories Moda

L&Z utisci: Bili smo na predstavljanju čarobne ERDEM x H&M nove kolekcije!

Sinoć je u prelepom i inspirativnom Muzeju grada Beograda predstavljena nova kolekcija ekskluzivnog brenda Erdem x H&M. Vuneni sakoi, satenske marame, haljine od viskoze, džemperi od mohara samo su neki od komada svetskog dizajnera koje ćemo od sada imati prilike da kupimo po znatno pristupačnijim cenama. 

U posebno uređenom ambijentu, nalika na botačnik vrt, imali smo prilike da vidimo zaštitno lice nove kolekcije – Eminu Jahović u romantičnoj haljini cvetnog dezena i bundom animal printa. Ko bi rekao da će se ove dve kolekcije savršeno uklopiti! Iako outfit nije u njenom stilu nije mogla da sakrije uzbuđenje povodom predstavljanja kolekcije dizajnera sa kojim se prvu put susrela u Londonu.  “Ova kolekcija je fenomenalna! Imala sam prilike sa Erdemom i njegovim brendom da se upoznam još u Londonu. Sasvim slučajno sam videla njegovu radnju, nadomak radnje Viktorije Bekam i pre svega sam se iznenadila da jedan brend nosi samo ime kreatora, a ne i prezime. Ubrzo sam saznala da je u pitanju turski dizajner koji dugo živi u Londonu. Imao je divne, romantične komade, ali su mu stvari bile preskupe. Zato smatram da je genijalna ideja napraviti jednu ovakvu saradnju i da će devojkama značiti što mogu da kupe ovako jednu inače skupu stvar po povoljnoj ceni”, rekla je Emina.

Radom na ovoj kolekciji u saradnji sa H&M-om Erdem je imao prilike da po prvi put prikaže odevne kombinacije i za muškarce. Tako smo imali prilike sinoć kao zaštitno lice da vidimo i talentovanog, mladog glumca Marka Janketića. Iako mu je bilo teško da se odluči koju kombinaciju da izabere, pojavio se u svetlo sivom odelu. Kombinaciju je razbio šarenim čarapama. “Volim lepo da se obučem. Odela biram za posebne prilike, a u svakodnevnim varijantama volim da nosim sportske sakoe, farmerke, sportske cipele ili elegantnije patike, volim i kapute. U zavisnosti od godišnjeg doba biram boje. Nisam naoružan strpljenjem kad idem u šoping. Uglavnom tačno znam šta mi treba, pa odem u par radnji, i ako nađem nešto što mi leži – kupim, ako ne, odmah
završavam kupovinu”, rekao je Marko.

Kolekcija ERDEM x H&M biće u prodaji od 2. novembra u H&M prodavnici u Knez Mihailovoj ulici, kao i u odabranim prodavnicama širom sveta.

Autor: Tamara Bogunović


Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA