Categories Modni saveti

Modno savetovalište: Crno i zlatno

Vaše modne nedoumice rešava Tijana Jovanović
urednica Mode magazina “Lepota i zdravlje”

 

savetovaliste

P: Pozdrav, potreban mi je savet u vezi sa izborom cipela i nakita uz dugu crnu haljinu koja na struku ima zlatne detalje. Materjal je neka vrsta muslina, a gornji deo haljine je po principu korseta. Razmisljala sam o nekoj velikoj ogrlici, ali se plašim da ne izgleda pretrpano… U pitanju je maturska haljina. Hvala unapred, Milica

O: Ukoliko su zlatni detalji na struku jako upadljivi, onda definitivno treba da izbegneš preveliku ogrlicu, ali nikako i da je izostaviš. To može biti i nešto deblja, kratka varijanta bez detalja u istoj nijansi kao ukrasi na haljini, ali je pre svega važno da probaš sve opcije i pred ogledalom odabereš najbolju, pošto samo ti znaš tačno kako haljina izgleda. Cipelice mogu takođe biti zlatne, a torbica crna, i sve bez detalja koji bi doprineli da kombinacija izgleda kič. Ukoliko ukrasi na haljini to dozvoljavaju, možeš ići i na varijantu cipela u nekoj jarkoj boji, poput ciklama ili plave.

Imate modnu nedoumicu? Postavite pitanje, a naša modna urednica će se potruditi da reši sve vaše fashion probleme. Kliknite OVDE.

1 komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA