Categories Modni saveti

Modno savetovalište: Imate li modnu nedoumicu?

modne nedoumice

P: Sve moje drugarice pričaju o maturskim haljinama, a ja ne volim haljine – ne želim čak da je odenem ni za matursko veče. Molim vas, dajte mi nekoliko predloga: šta bih mogla da obučem kako bih izgledala elegantno i svečano a da to ne bude haljina? Milica (19)

O: Ukoliko nikada ne nosite haljine, bilo bi najbolje da obučete nešto drugo – najvažnije da se tokom maturske večeri osećate lepo. Mogli biste da iskombinujete elegantne, lepo skrojene pantalone sa svilenom bluzom interesantne boje. Drugi predlog jeste elegantni kombinezon. Ako ga karakteriše spoj lepog viskoznog materijala i zanimljivog drapiranja izgledaće podjednako svečano koliko i haljina. Za koji god predlog da se odlučite, upotpunite ga visokim potpeticama i atraktivnim nakitom.

Imate modnu nedoumicu? Postavite pitanje, a naša modna urednica će se potruditi da reši sve vaše fashion probleme. Kliknite OVDE.

1 komentar

  1. Draga Milice, ako mogu kao čitateljka Lepote i zdravlja da ti pomognem, moj predlog je ako ne voliš maturske haljine, a budući da su sad moderna odela (muška) da za maturu obučeš odelo (smoking tj. sako sa satenskim ili ripsanim reverima, kao i pantalone koje sa strane imaju liniju od satena ili rips trake – ako ne želiš previše sjaja) u nekoj od modernih boja (kraljevsko plava npr.). Ako pak ne, onda neka odelo bude standardno crno a prozirna košulja od muslina ili svile u nekoj od boja u trendu kao što su kraljevsko plava, mint zelena, smaragdno zelena i sl. Možeš obuti cipele u takvoj boji ili se opredeliti za crne cipeke, a detalje (nakit i torbica) da budu u boji košulje… Takva kombinacija može biti šik, ne nestandardna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

UREĐENJE DOMA