Categories Šoping preporuka

Šest pravila modnih stilista

Da li ste oduvek želeli da imate svog ličnog stilistu koji će vam pomoći da odaberete garderobu koja vam dobro stoji i koja je u trendu? Verovali ili ne, vi sami možete biti svoj stilista, dovoljno je da se pridržavate nekoliko fashion pravila.

1. Pronađite par štikli u kojima izgledate seksi. Ako ne volite da ih nosite, pronađite neke sa malom štiklom. Ne postoji žena koja u visokim potpeticama ne izgleda seksi i elegantno. Odaberite one koje su klasičnijeg oblika i koje ćete moći da nosite uz praktično svaku kombinaciju.

2. Stvorite idealnu figuru, čak i kada ona nije idealna. Ako imate široke bokove, kupujte majice i haljine koji naglašavaju vaš struk, najuži deo tela. Ako imate šira ramena, majice sa V izrezom pravo su rešenje. Isprobavajte odeću i otkrijte koji modeli vam najbolje stoje.

3. Prikrijte mane. Ako niste oduševljeni svojim nogama, pronađite top sa atraktivnim printom i pantalone u neutralnoj boji i ne kupujte neobične krojeve, poput harem pantalona. Ako želite da prikrijete stomačić, pronađite top sa širokim pojasom oko struka.

4. Posetite butike u kojima nikada ranije niste bili. Kada idete u šoping ne dozbolite da vas odbiju izlozi butika koji kao da govore da tu nema ništa za vas. Nikada se ne zna kada ćete pronaći majicu ili haljinu koja će vam savršeno pristajati i po razumnoj ceni.

5. Naučite na koje komade vredi potrošiti više novca. Elegantni sakoi, klasične pantalone i košulje su komadi na koje ne bi trebalo da štedite. Sve ostalo možete da menjate po potrebi i u zavisnosti od prilike.

6. Kupujte odeću u svojoj veličini. Mnoge žene greše jer kupuju odeću za broj veću jer se nadaju da će tako prikriti svoje nedostatke, ali će ih u stvari samo još više naglasiti i postići suprotan efekat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

UREĐENJE DOMA