Crem De La Creme

by | decembar 23, 2010

Nedavno sam kupila „Laura Mercier Crème Brûlée Soufflé Body Crème“, predivna je, miriše lepo i čini kožu mekom.

Otkako sam je počela da je koristim, moja koža definitivno je mekša i svakako vam preporučujem da probate ovu kremu.

 

Crem De La Creme

 

Opet se nosi zlato… ah kako li nam je nedostajalo.
Božić i Nova godina već kucaju na vrata, a vi ne znate šta biste obukli za porodična druženja ili novogodišnji parti na poslu? Zlato je kao stvoreno za vas!

Ako želite da pokažete modnu osveštenost, bitno je da ne preterujete. Nije bitno da li se radi o nekom komadu odeće, asesoaru ili nakitu – najvažnije je da ga lepo uparite sa ostatkom autfita. Jer svaka pogreška u takvom stajlingu je vidljiva!

 

 

Sigurna sam da ste sebi odmah postavili pitanje koji je komad odeće najbolji u zlatnoj boji ili koliko smem nakita da stavim a da ne budem predozirana zlatom… Kao što to već svi znamo, tanka je linija između lepog i kičastog ili vulgarnog.

Ako niste jedna od velikih obožavateljki zlatne boje, preporučujem vam nešto smirenije tonove, poput boje starog zlata ili pređite na boju nekog drugog metala – bronza i srebro izgledaju takođe izvrsno.

Ja se ipak neću držati zlata, jer sam više devojka za srebro, mada kada su novogodišnji praznici u pitanju, svi imamo običaj da se sređujemo, a zlato je kao stvoreno za to. Za posao obucite zlatnu suknju, blejzer ili košuljicu. Ako zlato unlažite bojama poput bordo, smaragdnozelene ili purpurne, izgledaćete otmeno.

Uveče sebi dajte oduška i nabacite zlatnu haljinu ili zlatne štikle i torbicu. Nemojte se bojati isprobavati nove stvari, a kako ne biste preterali sa zlatnom bojom, bazirajte se na jednom predmetu u toj boji. Najotmjeniji i najglamuroznij zlatni stajling biće u kombinaciji sa crnom bojom.

 

Može li luksuznije?
Dejzi Lou, Gvinet Paltrou, Kejti Holms i Sijena već nose svoje „vitonke“, a sada i vi možete da se počastite jedinstveno luksuznom „luj viton“ torbom sa vlastitim inicijalima zahvaljujući Internetu.

Naime, u „Luj Vitonu“ omogućili su svojim kupcima kroz uslugu „Mon Monograme“ („Moj monogram“) da putem Intereneta naruče u svim mogućim veličinama svoje modele „spidi“ i „neverful“ torbi, odnosno „kipol“ i „pežaz“ putnih torbi, te da sami odaberu pruge, njihov položaj i boju, kao i da dodaju svoje inicijale.

Kupci mogu da isprobavaju različite modele torbi, njihove veličine, položaj pruga (po sredini ili u uglovima)… Mogu odabrati između 17 boja i da li žele tačke nakon svojih inicijala ili ne.

 

 

Noge od milion dolara… Vibracije su u modi
Pripremajuci se za prošlu turneju „Konfešns“, Madona je otkrila „pauer plejt“ i nezapamćeno brzo napravila još jednu turneju „Stiki end svit“. Retke su pedesetogodišnjakinje s tako ekstremnim pristupom svom telu, ali njena najnovija spravica za vežbanje definitivno privlači pažnju baš kao i ona, glavna lavica u šou-biz čoporu.

„Pauer plejt“ trening osvaja svet fitnesa i sporta. Akceleracijske vežbe skraćuje vreme provedeno na treningu, ubrzavaju postizanje vidljivih rezultata, a mnogi koji su ga probali tvrde da se osećaju mlađe.

 

 

Novogodišnji slatkiši…
Decembar! Došao je i taj mesec – pun praznika, kada često ne znate šta biste poklonili drugarici ili mami. Ne očajavajte, ja vam donosim predivne novosti, koje ćete zasigurno želeti da priuštite dragoj vam osobi ili pak sebi. Uživajte!

 

1. L’OREAL TRIPLE ACTIVE

Hidratantna linija za njegu i čišćenje lica – sve što vam mama nije rekla, a trebalo bi da saznate pre tridesete! „L’Oreal Paris“ nam je predstavio liniju za lice pod nazivom „Triple Active“, baš kakavu smo čekale.

Vrhunska linija za svakodnevnu negu kože namenjena je devojkama u dvadesetim. Najbolji deo je onaj koji će vam se i najviše svideti – možete da je priuštite, a nećete osetiti udarac na kućni budžet!

 

 

2. MAX FACTOR XPERIENCE

„Max Factor“ nam je predstavio inovativnu kolekciju luksuznog mejkap, u kojoj se nalaze novi tečni puder i balzam za usne u boji – „Xperience“ kolekciju!

„Xperience“ tečni puder pruža besprekorno prekrivanje, uz lagani osećaj na koži – to je ono što uvijek priželjkujemo, zar ne? Osim što se lako nanosi i ravnomerno prekriva kožu, on je čini mekom i svilenkastom.

Balzam za usne u boji iz iste kolekcije ostavlja luksuznu nežnu nijansu i sjaj, a usne ostaju meke i svilenkaste. Tako nećete morati posebno da nanosite balzam, a posebno karmin. „Max Factor Xperience“ – savršeno 2 u 1!

 

 

3. SOME BEAUTY TO LOVE BY SEPHORA

Idealan poklon za prave ljubiteljke šminke! Ne samo što njegov retro dizajn izgleda totalno primamljivo, već i sadrži gomilu mejkapa kom niko neće moći da odoli, jer jednostavno obuhvata sve.

Od genijalnog izgleda, pa sve do sadržaja – maskara, iluminator, rumenilo i baza – to je sve što vam treba. Ovaj slatkiš možete nabaviti u svim „Sephorinim“ prodavnicama – brzo po jedan za svaku drugaricu!

 

 

4. J’ADORE DIOR

Legendarni „Diorov“ parfem „J’adore“ godinama je neverovatno popularan, a gotovo svaka sezona donese „varijaciju na temu“. A ukoliko ga još niste probali, pravo je vreme za to.

Jer „Dior J’adore“ jednostavno zrači senzualnošću, pun je svetlosti, a njegov raskošan zlatni miris treperi na koži poput sunčanih zraka.

Klasika bočice u obliku grčke amfore sve vam govori. Jedostavno je u novoj koncepciji ženstvenosti „Diora“ – morate ga probati kako biste ga osetili.

Uostalom, zar vam nije dovoljno što ga reklamira predivna Šarliz Teron!

 

 

5. L’OCCITANE FLEUR CHERIE

Znate kako nam svake godine barem jedan mejkap brend priredi predivan gedžet u kom se krije šminka? E, pa sada nas je time iznenadio „L’occitane“.

U toj „prodavnici lepote“ priredili su prave male limitirane verzije mejkapa samo za božićne i novogodišnje praznike, a meni se iz njihove ponude posebno svideo duo sjaj u medaljonu.

Izgleda predivno „vintidž“ (tako su naše bake i djeke nosili satove!) i uz to je još i opojnog mirisa nerolija. Želim vam da dobijete od neke vama drage osobe ovakvu jedinstvenu stvračicu, jer ko je ne bi poželeo!

 

 

Tagovi: