Dnevni horoskop za 16.2.2012. godine

by | februar 16, 2012

Ovan

Dobar aspekt između Sunca i Meseca donosi vam povoljne okolnosti u radu sa Strelcima, Vagom ii Ovnom. Obradovaće vas vest koju možete dobiti od osobe koja živi u inostrnstvu. Moguć je dogovor o novom poslu najvrovatnije sa jednom Vagom. Dobijate novac od Vodolije.

Bik

Spremni ste da organizujete susret sa nekim ko vam je veoma drag i sa kim ćete svakako želeli da se sretnete, moguće negde na javnom mestu. Trudite se da budete desna ruka u poslu jednom Jarcu koji je prilično deprimiran razvojem situacije na poslu.

Blizanci

Imate veliku potrebu za odmorom i najradije biste voleli da vas svi ostave na miru ali naprotiv, od vas mnogi traže uslugu. Ako imate mogućnost da odete u inostranstvo, to bi za vas bilo.

Rak

Nemojte ulaziti u nepotrebne polemike, posebno sa onima koji vole da vas provociraju. Dajete primer drugima kako treba komunicirati sa onima koji vas nerivraju. Jedna Vodolija bi mogla da vas iznenada poseti a dolazi verovatno iz inostranstva.

Lav

Osetljivi ste na svaku primedbu koja dolazi od kolega pa čak i od onih za koje ste sigurni da su vam naklonjeni. Nečije prisustvo vas iritira, naročito neke žene, ma kog pola da ste, koja vam dosađuje pričajući o svojim problemima.

Devica

Trudite se da izvučete maksimum iz jedne situacije sa kojom ste suočeni i koja vam ne odgovara u potpunosti ali vi ipak razmišljate po principu da svako zlo ima svoje dobro. Svesni ste da ste mnogima konkurencija i da vas se pomalo plaše.

Vaga

Dobro se slažete sa onima koji su spremni da podrže vaše ideje i planove Ne želite da ni zbog koga gubite dragoceno vreme koje možete bolje iskoristiti ako se oslonite samo na sebe i uzak krug svojih saradnika. Moguća vest od jednog Strelca.

Škorpija

Preopterećeni ste obavezama a to kao da niko ne shvata. Mnogi se trude da vas demorališu kritikujući vas za nešto za šta nema osnova. Nekome je stalo da vam učini po volji ili da vam olakša situaciju u kojoj ste se našli ali vi pomoć ne prihvatate.

Strelac

Veoma ste aktivni na svim poljima, kako intelektualnom tako i na društvenom. Ipak, namanje pažnje poklanjate svojoj fizičkoj kondiciji što se može loše odraziti na vaš san. Budite istrajni u pogledu onoga što ste sebi zacrtali kao cilj.

Jarac

Iskoristite povoljne okolnosti jer ćete moći da se dogovorite sa onima koji su vam posebno veoma dragi oko nečega što je vama bitno. Trudite se da date na znanje Ovnu da ne može da se poigrava vašim strpljenjem. Želite da dobijete objašnjenje od jednog Bika.

Vodolija

Atmosfera u domu vam ne odgovara i verovatno ćete se potruditi da na svaki način uradite nešto što ste zamislili bilo da se radi o renoviranju stambenog prostora ili o promeni stana. Neko vas savetuje za vaše dobro da to ne učinite.

Ribe

Nekome je stalo da vam da na znanje da možete da na njega računate. Ako se radi o osobi koja je sklona čestim promenama raspoloženja, nemojte je slušati, radite po svome. Moguće je da ćete dobiti vesti od jednog Raka koje će vas pomalo uznemiriti.

Tagovi: