Kako da nosite uske farmerke…

by | januar 29, 2012

Iz uskih farmerki, onih elastičnih koje ocrtavaju svaku pravilnost i nepravilnost ženskih nogu, ne izlaze ni mnoge slavne modne ikone poput Sijene Miler, Viktorije Bekam, Dženifer Lopez, Kejt Mos i Skarlet Johnson.

Bez farmerki se ne može, a barem tri komada onih „skinny“ mora da se nađe u svakom ženskom ormaru poslednjih godina. Podsećamo vas kako treba da ih nosite da bi izgledale trendi i sofisticirano.

Klasične tamnoplave superuske farmerke neka imaju džepove, budu niske u struku rezervisanom za kajiš, što su odlike i klasičnih farmerica. Najelegantniji izgled postići ćete ako ih nosite uz belu košulju. S prelaskom u proleće uz njih nosite široku vestu koja se omotava oko tela i istovremeno pokriva i otkriva stražnjicu i bokove. I dobre svetlosmeđe čizme do članaka na ne baš previsoku petu odlično pristaju uz ovu kombinaciju.

Sive uske farmerke vrlo su trendi, a uz njih idu pomalo neočekivani komadi odeće – šljokičasti top i vojnička jaknica. Zašto ne? Visoke štikle odlučno idu uz ovu modnu kombinaciju.

Tagovi: