Categories U trendu

PODVEZICE za stopala: Donji veš za nožne prste

Pokazivanje donjeg rublja je veliki modni hit već nekoliko sezona, ali ako je stil Lejdi Gage ipak malo previše za vas, dizajnerka Viki Kisela ima savršeno rešenje.


Izmislila je zanimljiv način na koji svoj izgled možete da obogatite donjim vešom koji možete da pokažete a ne morate da se skinete – rublje za nožne prste!

 

Podvezice za stopala

 

S nadom da će čarapama dati nov i svež izgled, Kisela je kreirala liniju “Lingerie Toes”, koja funkcionše pod njenim brendom “Voet Hosiery”, kako bi modernizovala standardne najlonke čiji ružni rubovi gotovo uvek iskoče iz cipela sa otvorenim prstima.

 

– Jednog dana sam kupovala najlonke u boji na odeljku donjeg veša. Držala sam ih u rukama i čekala u redu za kasu. Odjednom sam shvatila da su one zapravo jako ružne i često neudobne. Znala sam da mogu da napravim nešto lepše za svoje noge, pa sam otišla kući, odnekud iščupala svoju šivaću mašinu i započela sa poslom. Tako su nastale “Lingerie Toes” – prepričala je Kisela.

 

podvezice za stopala

podvezice za stopala

 

– Moj dizajn je nadmašio moja očekivanja. Ne samo da su jako udobne, nego su i prijatnije oku od onih kakve sam zamišljala. Činjenica da vire iz cipela u meni više ne stvara osećaj neprijatnosti, nego samouverenosti, pa ih često nosim i na otvorene cipele – ispričala je dizajnerka.

 

Ove čarapice mogu da se nabave na njenoj službenoj stranici (www.voethosiery.com) po ceni od 14 do 15 dolara, a dolaze u jednoj veličini i nekoliko različitih boja i uzoraka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

UREĐENJE DOMA