Sačuvajte TRON u krevetu

by | septembar 11, 2009

Svaka žena, priznala ili ne, posle seksa mota u svojoj glavi film da li je bila dovoljno dobra i da li je njen partner ostao sa blagim ili širokim osmehom na licu.

 

Evo par saveta kako da se nakon „svršenog čina“ osetite kao pobednica. Najbitnije je da zapamtite da su muškarci vizuelna bića, što znači da morate da izgledate izazovno i neodoljivo. Muškarac voli da se hvale, da pored sebe ima uvek doteranu ženu za kojom će svi da se okreću, koja će sve njegove prijatelje ostaviti bez teksta. Tako vi dobijate poglede, uzdahe i komplimente, a on titulu „najvećeg šmekera u gradu“.

 

Eksperimentišite u krevetu. Pustite mašti na volju, budite kreativni, i iskoristite neke od saveta. Izazivajte ga. Muškarci vole igru. Budite nevaljale, kreativne, maštovite, i budite sigurne da će vas partner pamtiti do kraja svog života. Budite uvek spremne za akciju. Prema istraživanjima najveći broj muškaraca uzbudi se kada žena inicira seks. To im daje osećaj da su željni i privlačni.

 

Nemojte se stideti svog tela. To je izuzetno važno, jer muškarci koliko god ne primećivali celulit, strije i druge „nepravilnosti“, osećaju žensku nesigurnost i to ih odbija. Recite mu šta želite da vam radi u krevetu, i tako ćete i vi i on biti srećni i zadovoljni. Ne ustručavajte se, pokažite mu gde tačno želite da vas dodiruje, i šta vas uzbuđuje. Neka istraživanja pokazala su da su inteligentnije žene otvorene za eksperimentisanje jer su radoznale. Muškarci vole takve žene jer su raspoložene za eksperimentisanje u krevetu.

 

Dakle, ukoliko želite da budete „žena za pamćenje“, budite hrabri, eksperimentišite, nemojte da vas bude sramota, jer seks je samo igra u kojoj nema granica i gde je sve dozvoljeno. Čule ste, prema tome, na posao!

 

Tagovi: