Stara ljubav zaborava nema: Didi pevao J Lo

by | mart 12, 2011

Bivši holivudski par Dženifer Lopez i Pi Didi sve češće se viđaju zajedno, doduše na žurkama i sastancima u vezi sa Američkim idolom. U spomenutom takmičenju latino diva jedan je od sudija a reper je nastupao kao gost u takmičenju. U poslednjoj epizodi desete sezone, Didi je otpevao pesmu, a Dženi je aplaudirala osmehujući se!

U poslednje vreme Pi Didi je davao izjave u vezi sa Dženifer Lopez, te da je požrtvovana i odlična majka kao i da se dobro snašla kao sudija u Američkom idolu.
Da li je neko čuo taj njegov hvalospev ili ne, tek, poznati reper dobio je poziv i nastupio je kao gost u takmičenju, dok je multitalentovana diva sedela na svojoj „sudijskoj poziciji“ i pažljivo ga slušala/gledala. Nakon što je završio sa interpretacijom Dženi je nagradila Didija aplauzom smeškajući se.
Ovaj par bio je u vezi dve i po godine a raskinuli su 2000. nakon što su privedeni nakon pucnjave u klubu u kojoj je reper učestvovao. Od tada, iako su se udaljili, imaju reči hvale jedno za drugo, mada je Didi taj koji skoro svaki trenutak koristi kako bi pohvalio svoju veliku ljubav. Kako još uvek nije našao ženu svog života a mediji pišu kako je Lopezovoj brak sa Markom Entonijem u krizi, možda se Didiju sreća osmehne po drugi put…

Tagovi: