Učite od Viktorijinih anđela: Beauty tajne najpoznatijih lepotica

by | februar 24, 2014

Ako nekoga treba poslušati za savet kada je reč o lepoti, to su onda anđeoske manekenke. Njihov posao je da uvek izgledaju kao savršenstvo.

NYC: 2013 Victoria secrets lingerie collection show London Fashion Week S/S 2013

Ovo je lista malih tajni pomoću kojih Viktorijini anđeli neguju svoj izgled. To su jednostavne stvari koje svako može da primeni, sem one kokosove vode koju redovno pije Alesandra Ambrozio.

Miranda Ker

Antalya Dosso Dossi Fashion Show 2014

Miranda Ker obožava maslinovo ulje i redovno ga nanosi na vrhove kose. Tako tretiranu kosu ostavlja da prenoći, te sprečava pucanje vlasi, a za rezultat ima sjajnu i zdravu kosu.

Marisa Miler

CA: HURLEY WALK THE WALK 2011

Milerova je poznata po  lepim uvojcima koje održava jeftinim tretmanom. Na kosu svakih desetak dana obilno nanosi regenerator, raščešlja krajeve, napravi punđu, te kosu opere posle 24 sata.

Karolina Kurkova

FL: Karolina Kurkova Reveals BMW i8 Electric Car

Da bi joj lice bilo lepo, Karolina tvrdi da joj je dovoljan samo jedan limun. Sok limuna nanosi na kožu lica kako bi joj vratila boju i sjaj. Limun sadrži vitamin C koji se često koristi u različitim kremama i serumima. S obzirom na to da je limun grub, ne treba preterivati sa ovakvim i sličnim tretmanima jer bi moglo doći do iritacije kože.

Alesandra Ambrozio

CA: 2013 amfAR Inspiration Gala Los Angeles

Ova manekenka svaki dan pije kokosovu vodu. Ona čini da koža izgleda sveže, blistavo i elastično.Osim toga, kokosova voda navodno podmlađuje, a osim Alesandre pije je i Rijana.

Izvor: Grazia.com
Foto: Sipa

Tagovi: