Categories Moda

Reserved predstavlja prazničnu kolekciju: Must have ugly sweeters!

RESERVED pali božićne lampice! Prvi saznajte šta nam sprema nova RESERVED kolekcija koja apsolutno obožava praznični duh! RESERVED nam donosi pravu božićnu priču i ovoga puta vam predstavlja mušku i žensku kolekciju kul toplih džempera s novogodišnjim likovima, irvase, Deda Mraza i Sneška Belića uz šaljive printove filmskih junaka Star Wars sage.

 

Ovo će biti jedan od must have komada ove sezone, koji definitivno treba da zauzima policu vašeg ormara. Dolaskom hladnijih dana, nastavlja se trend oversize odevnih komada. Mnoge zaljubljenike u prazničnu atmosferu oduševiće RESERVED kolekcija džempera! Trend koji je nastao još početkom 90–ih godina, u američkim filmovima i serijama, se na velika vrata vraća u našea prodavnice. Ovi klasici iz sveta konca i vune oživeli su u totalno otkačenim božićnim likovima i motivima poput veselih irvasa s aplikacijama praporaca, medvedima i nezaobilaznim Sneškom Belićem, za pravu božićnu priču. U kombinaciji za gradsku šetnju, nosite pravi ukras i budite u centru pažnje! RESERVED praznični komadi su odlični za svaki zimski look. Autfit sa oversized sweatshirt-om, mom jeans-om visokog struka i poludubokim čizmicama, zagrejaće atmosferu hladnih dana.

Muška kolekcija takođe je „upletena“ u ovu priču. Vesele printove na klasičnim majicama na kratke rukve sa likovima junaka iz Star Wars sage dodatno će začiniti simpatični natpisi „Merry force be with you“ ili „Merry Sithmas“. A za one koji vole nešto topliju kombinaciju, RESERVED ima i mušku kolekciju pletenih, debelih, mekanih i udobnih stvari sa poznatim zimskim šarama i motivima crvenog odela Deda Mraza uz koji ćete se totalno uživeti u ulogu. Inspiraciju za odlične kombinacije uz razigrane teksture pronađite uskoro u RESERVED prodavnicama! Jedva čekamo zimu! Ho ho ho!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA