Categories Street Style

Street style: Dok traje #SFW, mi smo na ulicama Novog Sada!

Priredila: Ivana Ilijin, modna novinarka
Priredila: Ivana Ilijin, modna novinarka

Jedini licencirani modni događaj u Srbiji polako odmiče. Svake večeri imamo priliku da vidimo potpuno inovativne kolekcije kako naših, tako i inostranih kreatora. U ovom tekstu se osvrćemo na dnevne odevne kombinacije, ali ovoga puta samo na one u Novom Sadu.

Veoma smo zadovoljni prethodnim člankom, jer smo i mi na prvoj stranici stavili upravo i pobednicu po vašim glasovima. 🙂

ns đorđe pantić 4

Vrlo trendi kombinacija uz oversize teksas jaknu, mini maslinasto zelenu torbicu i šeširić. Nositi šešire na fashion događaje je tako šik, a preko dana je još poželjnije – jedino tako iskočićete iz mase.

Foto: Đorđe Pantić
Foto: Đorđe Pantić

Denim on denim, pleteni šal i kanađanke u sivo-braon boji – dobitna kombinacija! Kaput je tu da pridoda svečaniju notu.

Ostatak kombinacija zabeleženih na ulicama Novog Sada od strane #SFW tima fotografa pogledajte na narednim stranicama…

6 komentara

  1. Covek sam stvara svoj stil. Potrebne su kreativnost i volja da biste svakog dana osmislili svoju kreaciju i bili jedinstveni u njoj.

  2. Ja sam iz Novog Sada i ponosna sam sto vidim da moje sugradjanke zaista vode racuna o modi i stilizovanju. Prikazali ste dame razlicitih godista sto mi je jos draze, jer razbijaju klise da zena posle udaje ili u zrelijim godinama ne treba da brine o sebi. Svaka je jedinstvena i lepa na svoj nacin.

  3. Imati stila, biti stilizovan, drzati do toga kako cemo se pojaviti u javnosti, kako cemo se obuci prikladno u svakoj mogucoj situaciji u kojoj se nadjemo, jeste zaista jedna zahtevna osobina. Priznacete, ako svakoga dana posvecujemo izvesno vreme tome, to onda i jeste posao bukvalno. Tako da, sve sto je lepo, sve u sta se ulaze trud, za svaku je pohvalu. Lepo je videti, zaista.

  4. Novosadjani su uvek imali svoj specifican stil i modu. Zaista sjajne kombinacije ste izabrali za slike..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

UREĐENJE DOMA