Categories Street Style

Street Style: Njujork polako stiže, ali Kina nikako da ode!

Priredila: Ivana Ilijin, modna novinarka
Priredila: Ivana Ilijin, modna novinarka

Njujorški “apa drapa” stil polako se širi ulicama naše prestonice, ali sitne detalje, za koje samo metaforički kažem da su iz Kine, nikako da iskoreni. Oberučke prihvatamo svaki komad za koji se naslućuje da je totalni must, pokušavamo da ga uklopimo uz baš svaku odevnu kombinaciju i neretko se zaigramo. Ovde su primeri većine uspešnih kombinacija komada sačinjenih od različitih materijala i krojeva.

Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Pantalone dubokog struka i još plus zvonastih nogavica nešto su najelegantnije što je ponovo postalo trend. Uz njih bi, pored crop topova, veoma pristojno išle i košulje, lagano upasane. Katarina je odlično odabrala aksesoare, crvenu torbicu i platforme u boji pantalona.

Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Dejana Mladenovića ste viđali, do sada, samo u elegantnijim izdanjima sa raznih evenata, ali evo ga sada i njegov street look. Ovde je elegancija, u obliku LV ranca, svoje mesto pronašla uz pamučnu trenerku i TP shirt. Patike jarkih boja su najpoželjniji komad već sezonama unazad, a lakoća njihovog kombinovanja je sve zastupljenija.

Pročitajte još i… Dženi je oduvek imala stila, ali jednom je nadmašila sva očekivanja!

Ostale autfite i stilske uticaje koji preovlađuju u njima pogledajte na sledećim stranama…

1 komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

UREĐENJE DOMA