Categories Street Style

Street style: Šmekeri i lepotice šetaju našim ulicama sa jednim savršenim aksesoarom!

Priredila: Ivana Ilijin, modna novinarka
Priredila: Ivana Ilijin, modna novinarka

Kako smo vam u tekstu o Ramoni Filip predočili njen divan stil i šik način da svaku kombinaciju “začinite” modnim dodacima u vidu turbana, šešira i marama, tako ćemo vam u ovom tekstu prikazati, pored devojaka, kako to rade i momci na ulicama naše prestonice.

Uz ovaj aksesoar vaše kombinacije će dobiti potpuno jedinsten izgled. Najbolje kod ovih dodataka jeste što su nezavisni od godišnjeg doba, pa ih možete nositi i u ovom “prelaznom” periodu, te je mgouće uklopšiti uz gotovo svaki autfit.  

Dok ne počnemo, podsetite se i teksta Street style: Da sam muškarac, mnogo bih se bolje oblačila!?

Ženstveno i nežno, uz slamnasti šešir i takooo morski. Mina Nedić zablistala je u letnjem autfitu, nalik na one iz osamdesetih godina – duboke, zvonaste pantalone u trendi oker boji od laganog materijala i šareni krop top. U ovoj kombinaciji top izgleda baš kao da je napravljen od marame; pa eto nove ideje! Divno uklopljene boje i osmeh kao neizostavan detalj.

Aleksa vam je verovatno već poznat, ukoliko ste korisnik Instagrama i pratite modna dešavanja. Njegovo eksperimentisanje sa modnim dodacima prosto obožavamo! Ovde ga vidimo u jednoj “hrabroj”, zanimljivoj i kežual kombinaciji letnjeg i jesenjeg komada: žuti kačket i cipele koje nikada neće izaći iz mode – kanađanke. Da muškarci baš nikad ne odrastu, dokaz je njegov donji deo trenerke sa printom junaka iz crtanog filma.

Ostale najbolje uklopljene odevne kombinacije sa modnim dodacima za glavu pogledajte na sledećim stranicama…

1 komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA