L&Z i Reebok akcija se nastavlja!

05.04.2012 u 12:21 časova 5 komentara

Ovog puta želimo da obradujemo jednu mamu

Ukoliko trenutno najviše vremena provodite sa svojom decom, razmislite o tome koja od vaših zajedničkih aktivnosti najviše čini da se osećate fit. Šetnja, trčanje po parku, “akrobacije” na igralištu ili, jednostavno, neprekidno jurcanje za nemirnim mališanom? Reebok poklanja par Easy Tone patika čitateljki koja da najoriginalniji odgovor na ovo pitanje. Čitateljka koja dobije patike imaće neko vreme da ih testira, a nakon toga ćemo njene utiske objaviti u štampanom izdanju našeg magazina. Odgovore možete slati na mejl lepotaizdravlje@color.rs do 11. aprila.

Sviđa mi se (2 glasova)
Loading ... Loading ...
Povezane vesti:

5 komentara

Da bi se pored vašeg komentara uvek video vaš avatar idite na Gravatar servis, registrujte se i uz vaš email identifikujte odgovarajuću sličicu!
Vaš gravatar će biti isti kod svih komentara, na svim sajtovima koji podržavaju gravatare.

 1. MILICA komentar dat April 5, 2012 u 3:36 pm

  Kao jedna ponosna mama vec odraslih devojcica, mogu da kazem da je svaki trenutak proveden sa decom pravi izazov i akcija…Cim vase dete nauci prve korake, za vas pocinje pravi trening. Trcanje samo po sebi moze da bude dosadno,ali kada trcite za svojim detetom to je pravo uzivanje…dan ispunjen igranjem sa klincima ispunjen je na pravi nacin. Medjutim, tek sada kada je sve to proslo mogu da kazem, da se osecam fit i nepobedivo. Moja deca su iz mene izvukla samo ono najbolje!

 2. Čitalac komentar dat April 25, 2012 u 8:52 am

  Kada će biti objavljeno ko je dobio patike? Devojke su verovatno nestrpljive

 3. cica komentar dat May 4, 2012 u 11:21 pm

   ja uveliko istestirala patike odlicne su 

 4. milijana komentar dat May 25, 2012 u 6:35 pm

  ja imam vec jedan par ribok patika,inace majka sam dva mala decaka,volim da idem sa klincima na trcanje,volim da trcim,a sa easy tone patikama osecaj je kao da letite,ove moje sam kupila pre dve godine i jos uvek me super sluze,ali nebih imala nista protiv para novih,

 5. Ivana Mijalkovic komentar dat July 10, 2012 u 1:55 am

  Mislila sam da je veoma naporno pratiti malo dete,medjutim promenila sam mislajenej kada mi je dete poraslo.Ja sam relativno mlada mama i imam decaka od 11 godina koji je od malena hiperaktivan.Oduvek sam se bavila sportom tako da je kod nas u porodici osnovno biti stalno aktivan.Sa mojim velikim malim decakom:)odlazim ,zajedno u setnju,istrazujemo nama nepoznata i nova mesta i uzivamo u svezem vazduhu i prirodi. Idemo i na kilometarske voznje biciklom i na igralistu blizu nase kuce igramo zajedno badminton ili tenis.Uz mog decaka ja uvek iz sebe izvucem svoj maksimum i uvek sam fit.

Ostavite komentar

Da bi se pored vašeg komentara uvek video vaš avatar idite na Gravatar servis, registrujte se i uz vaš email identifikujte odgovarajuću sličicu!
Vaš gravatar će biti isti kod svih komentara, na svim sajtovima koji podržavaju gravatare.