Fanovi oduševljeni: Stižu nove epizode serije “Uvod u anatomiju”

Članak objavljen: 21.10.2015 u 20:24 časova
Foto: PrintScreen

Foto: PrintScreen

Iako su jednu od najpopularnijih serija svih vremena “Uvod u anatomiju” nakon jedanaest sezona napustili neki od glavnih likova koji su gledaocima posebno prirasli za srce, milioni fanova širom sveta jedva su dočekali kraj septembra i nastavak dogodovština zaposlenih na klinici “Grej Sloan Memorial”.

Omiljena medicinska TV drama, koja je po gledanosti odavno prevazišla čuveni ER, ostala je bez doktora Šeparda, ali uzbuđenja ne nedostaje. Naprotiv.

Po reakcijama pratilaca serije na Fejsbuku, a ima ih preko dvadeset miliona, čini se da se ni na jednu epizodu nije čekalo sa takvom pažnjom kao na ovu koja će biti emitovana u četvrtak, inače petu u dvanaestom ciklusu.

Ne zove se “Pogodi ko dolazi na večeru”, iako bi to bio idealan naslov. Doktorka Meredit, koja je izgubila supruga, pred prijateljima na večeri u svom stanu moraće da se suoči sa koleginicom koja je, po mišljenju mnogih gledalaca, kriva što Šeparda više nema, pa su je već nazvali Doktorka Smrt. A to nije sve…

Inače, negde na polovini sezone pojaviće se i novi Doktor Zverka kojeg će tumačiti Martin Henderson i koji bi, kaže autorka serije Šonda Rajms, trebalo da popuni prazninu što je ostala nakon smrti Dereka Šeparda.

Izvor: Hello!

Povezane vesti:

Fanovi razočarani: Glumica zauvek napustila seriju!
Hana Marej: “Igra prestola” je za mene dragoceno iskustvo
Stana Katić više neće igrati u seriji “Kasl”
Pogledajte novi trejler za šestu sezonu „Igre prestola“! (VIDEO)

Ostavi komentar