Categories Iz prirode

Mmm… hedonizam rano izjutra! Ovako fit ljudi započinju dan

Naći način kako da ugodite sebi od ranog jutra siguran je put ka hedonizmu. Topli napitak koji je jako popularan među sledbenicima čistog užitka u Los Anđelesu sve češće se nalazi i na meniju zdravih i fit žena i na našim prostorima, a možete ga pronaći u bolje opremljenoj zdravoj hrani.

Foto: Gulliver/Getty Images
Foto: Gulliver/Getty Images

Priprema se s ekstraktom vanile ili kokosa i u sebi ne sadrži kofein. U njegovom središtu je čaga, parazitska gljiva koja raste na brezama u središnjoj Rusiji i Sibiru, a s obzirom na to da se ova gljiva može nabaviti u prahu možete ga sami pripremiti kod kuće.

Gljiva stimulira imuni sistem da radi aktivnije, pa se često koristi u izlečenju od raka, ali i problema sa želucem, jetrom te ublažava glavobolje i smanjuje šećer u krvi. Antioksidansi koje ima u sebi jači su 150 puta od, primera radi – borovnice.

U pitanju je parazitska gljiva, neuglednog izgleda koja uspešno leči artritis i bolne zglobove, osnažuje i podmlađuje celokupno telo i uspešno se bori protiv najtežih bolesti poput kancera.

Pročitajte i… Započnite dan ovim neverovatnim sokom i vaš imunitet će biti jači nego ikad

Kliknite na sledeću stranu kako biste videli recept za ovaj čarobni napitak…

3 komentara

  1. Ne dozvolimo da se u nasem organizmu taloze toksini, ne budimo lenji ujutru. Nas organizam ima odlicnu memoriju.

  2. Ova gljiva je vrlo neuglednog izgleda, podseca na izgorelu koru. Mislim da kod nas moze da se nadje samo u specijalnim dobro snabdevenim prodavnicama i skupa je.

  3. Toksini su ubistvo za organizam, trebamo ih izbaciti i dan zapoceti baznom ishranom. Borba protiv svih bolesti i jak imunitet, gljive su dokazano blagotvorne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA